tag:blogger.com,1999:blog-2933443595550287439.post1834879938867049872..comments2023-10-01T11:43:31.877+03:00Comments on Aivosolun ajatukset: Mitähän sitä taas tänäänkin söis?Aivosoluhttp://www.blogger.com/profile/14480902182967425446noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2933443595550287439.post-32272608438433984612013-07-03T22:00:14.551+03:002013-07-03T22:00:14.551+03:00Mää just tännään kans miätein voisilmäpullia. Tota...Mää just tännään kans miätein voisilmäpullia. Tota sun ohjettas tairan kokkeilla joskus, soppii karppaajallekki (toisin ko ne pullat). Tein tännään moussakaa, mun lempiruakaa. Sitä en kyl suasittele tekemään jos ei niin ruuanlaitosta tykkää, itteeki vähä se ärsyttää. Mut fenkolisosesoppa on helppo ja hyvä, meijän nirso äSsäki jopa syä sitä hyvällä halulla. <br />800g fenkolia silputtuna kuullotetaan pannulla voissa, 800g kesäkurpitsaa raastetaan ja 1 sipuli silputaan ja laitetaan kattilaan, plus pari valkosipulinkynttä, vähä valkopippuria, paketillinen Koskelaskijaa, kasvisliämikuutio ja 1/2 litraa vettä. Ja sosesoppa ko on kysseesä, ni piänen keittelyn jälkeen soseutettaan.Maijahttps://www.blogger.com/profile/09190327991215895986noreply@blogger.com