maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hempeä pitsisukka kossulekalle

Otsikko kertoo sen, mitä Mr. solu sanoi kun näytin uusimman tuotokseni. Koko viikko on oikeastaan mennyt täälä sairastuvalla. Kaikilla on jonkunasteinen keuhkotauti, yöt nukutaan huonosti ja tietysti Mr. solu oli parin päivän työmatkalla ja minä yksin lasten kanssa kotona. Ihan kauheasti ei siis ole käsityöaikaa tai jaksamista ollut, mutta jostain nyt alko käsi hamuta virkkuukoukkua. Virkkaamista voi tehdä sängyssä...

Sain idean, googlasin, pyörähdin pinterestin kautta ja päädyin näihin. Hienommassa seurassa nämä saattais kulkea viinipullon pitsikassina, mutta mikäs siinä kossulekassa... Vasemmanpuoleinen valkonen on kalalankaa ja oikeanpuoleinen ruskeampi joku todella muinainen Novitan Tennessee jämä. Vihdoinkin sain sen käytettyä! Aikaa näihin meni joku 2,5 h per kassi, joka on tälläseen aika paljon. Kokeilen, josko salomoninsolmuja tekis nopeammin. Tai pitäs vaan tehdä reikäsempää niin ois nopeemmin valmiina. Pullothan on tässä tyhjiä, mutta ajattelin huomenissa päräyttää uuden kokeilun raparperimehusta. Katsotaan josko saisin siitä täytettä näihin. Tarkotus on myös kokeilla miltä hillopurkki näyttää pitsiin verhoiltuna. Vois antaa syksyllä omenasosetta lahjaksi kassin kanssa. Nämä taas sopis hyvin mökkilahjaksi tms. Pullot tietysti täytenä.


Alotin eilen taas myös tikkaustaistelun. En saanu millään langankireyttä sopivaks. Tänään uudella langalla, uudella innolla ja uudella virityksellä pääsin alkuun. Tässä vähän maistiaista tuoreimmasta tikkauksesta. Päällä päivän lankaostokset. Pitää tehdä kesäparatiisiin (=huvimaja) verhopainoja ja ajattelin naamioida kiviä näillä.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivat pitsisukat! Niin ottaisin pullollisen vaikka raparperimehua varsinkin jos olisi sukka mukana. En sukkamehua. Kivat tikkaukset tulossa!

    VastaaPoista
  2. Hee hee, sukkamehua... Tikkaustietokone (pää) on nyt vähän jumissa. Tausta on tehty, mutta blokit huutaa vielä tikkejä. Ei vaan irtoa nyt...

    VastaaPoista