perjantai 21. marraskuuta 2014

Täällä taas!

No huh. Viikko jo edellisestä postauksesta. On kyllä ollu pitkä viikko. Mr. solu lähti maanantaina työmatkalle ja tuli torstaina takasin. Minä siis olin muksujen kanssa kotona. Ei paljon ollu aikaa tai energiaa tehdä mitään ylimäärästä. Torstaina illalla sentään pääsin viidakkomenoa vihdoin pakoon tilkkukiltaan. Vietettiin erään osallistujan 75 tai 80 vuotissynttäreitä. Muistaakseni joku kerto mulle, että ne on 80 v synttärit, joka siis tuli täyteen jo 2 vuotta sitten, mutta ennen ei ehditty juhlia. Joku kuitenkin epäili, että vasta 75 v... Mutta joka tapauksessa kakut oli hyviä ja söin niitä liikaa.

Se mitä ehdin vähän viikolla tehdä, oli tätä:


Pikkusolun peiton tikkausta. Harjottelin vähän höyhenkuvioo. Keskustan tikkaus on vielä kesken. Pahasti. Toi kuvan väri on todella vinkeä. Kangas on oikeasti vaalean violettia. Otan parempia kuvia toivottavasti paremmassa valossa sitten kun saan peiton valmiiksi ja irti koneesta. Päätin tässä jossain vaiheessa, että annankin nämä lapsille joulun sijaan synttärilahjoina. On jotenkin merkityksellisempää niin... Joululahjat on siis vielä keksimättä.

Tänään pääsin hetkeksi tuulettumaan kaverin luokse. Sain mukaani palan melko veikeetä kangasta. Olin juuri matkalla pyöritelly päässäni jotain ton suuntasta väriyhdistelmää ja tässä se olikin kaikki samassa! Projekti tälle on siis jo tiedossa, mutta hetkeen sitä ei varmaan ehdi toteuttaa... Tää on vähän hämärä kangaspala. Se on pussin muotonen, mutta toinen pää on vissiin leikattu auki. On siis saattanu olla joku istuimen verhoilu tms. 


Koska olen pihi tilkkuaja niin nyt pitäis mennä puutöihin. Saa nähdä koska sinne ehdin. Kunhan ehdin niin raportoin varmasti tuotoksistani taas täällä. Luvassa on jotain aika huikeaa aivosolun tuotosta jälleen kerran! Ja tuskin taas ihan loppuun asti mietittyä...

7 kommenttia:

 1. Onko toi kangas 60-luvulta? Ihanan näköistä se ainakin on. Ja on sitten pikkasen hianoo toi sun höyhenkuvios. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger näköjään hukkas mun ekan vastaukseni... En tiiä miltä luvulta toi kangas on. Sä tiiät varmasti paremmin! Jotain vintagee se taitaa olla, kun on niin paksuakin. Ei nykyään enää tehdä noin paksua puuvillaa... Taitaa olla puuvillan hinnat vähän noussu sitten noiden vuosikymmenten...

   Poista
 2. Hienoa tikkausta! En ole uskaltanut edes yritää tuota höyhenmallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huomasin itse, että kynällä ja paperilla oli jotenkin paljon vaikeampaa. Ehkä sitä koneella antaa itelleen enemmän anteeks... Anna mennä vaan!

   Poista
 3. Olet kyllä ihan uskomaton tikkaaja!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos :) Tässähän jo ihan häkeltyy kehuista...

  VastaaPoista
 5. Hienoa tikkausta - uusi blogituttavuus! Kyselit koneestani, se on ihan ikioma "pitkäkätinen" :)

  VastaaPoista