sunnuntai 17. elokuuta 2014

Mä vaan ihan äkkiä teen: imuja

Eilen oli sukujuhlat. Tilkkutaideteos sai osakseen ihmettelyä ja ihailua. Kaikkein kiinnostunein tekniikasta ja koko prosessista oli keski-ikäinen arkkitehtimies. En ois ekana arvannu, mutta sillä oli ihan oikeita havaintoja, että miten tilkkutöitä tehdään. Alko jo arvostella taiteilijan valintojakin... Olis laittanu peitot eri järjestykseen...

Eilen meni taas paaaljon vaippoja ja parit vaatteet pikkukakkosella. Se pissaa niin karmean paljon, että aina meinaa tulla vaipasta yli. Mä jo ajattelin, etten vaippajuttuja enää joudu ompeleen, mutta tänään oli pakko tehdä lisää tiimaimuja. Näihin sain taas mukavasti tuhottua jotain epämäärästä froteepalasta ja vanhoja t-paitoja. Saumuri parka oli taas aika kovilla, vaikkei näissä ollu kun 2 kerrosta froteeta ja max 4 kerrosta trikoota... Nää on taas tehty aivan vappaalla kädellä. Leikkasin suurinpiirtein oikean pitusia paloja ja annoin saumurin tehdä loput leikkuutyöt.


Tällä kertaa käänsin ylijääneen t-paitaosan imun ulkopuolelle niin, että nään kummassa päässä on enemmän täytettä. Osaan sit laittaa sen pään vaipan etuosaan. Jos vaikka auttais niihin ylivuotoihin... Jos ei niin en tiiä mistä niitä lisäimuja pitäis tehdä.


Tänään otin itteäni niskasta kiinni ja aloin taas säilöä kesää purkkeihin ja pulloihin. Yks sekamehusetti taitaa jäädä huomiselle. Alotin taas muka aikasin, mutta taidan jälleen kerran päätyä mehustaan yö myöhään.


Näitä omppuja on taas ihan sikana. Pitäis saada kaverille toimitettua... Pelkästään tänään oon tehny jo sosetta ja mehua ja silti melkein toi pahvilaatikollinen on vielä jäljellä. Siis niitä jotka on jo tippunu puusta. Puussa on vielä vaikka kuinka paljon.


Onnea Suomen keihäsmiehille!

3 kommenttia:

  1. Onnea sinnikkyydestä, siis ainakin yksi on todistettavasti lukenut blogiani :)

    VastaaPoista
  2. Niin, Upen näköistä mehua tulossa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Ja mielelläni minä sen blogisi läpi luin. Paljon inspiraatiota!

    VastaaPoista