perjantai 8. helmikuuta 2013

Vaippaongelma

Jaahas. Ei oo pitkään aikaan ollu ongelmia vaippojen kanssa, kun ne samat on ollu käytössä jo niin kauan. Olis pitäny muistaa, että uudet vaipat tarkottaa yleensä joidenkin uusien asioiden oppimista kantapään kautta. Tänään sitten kokeilin sitä uutta ja kertaalleen korjattua kestovaippaa käytännössä. Istui omasta mielestäni aika hyvin, onhan se aika iso, mutta on kasvunvaraa... Pikkusolun menoakaan ei näyttänyt haittaavan. Mutta mutta. Vähän aikaa kun touhusi niin alkoi kova kitinä. Kun mukula nostettiin lattialta, oli pissaa kainaloita myöden. Nopea diagnoosi: vaippa ei ime.


Vahvistin diagnoosin pistämällä palan urheilupaidasta jäänyttä kangasta vesihanan alle. Ei menny läpi tippaakaan. Just joo, taas tuli opittua, että testaan aivan kaikki kankaat ennen vaippakäyttöä. Ihan tollasta "normaalia" urheilupaita-onteloneulosta se paita oli. Ei varmaan oo ihan hirveen hyvin toiminu se urheilupaita enää... jos pitää yhtä hyvin hikeä kuin vettä, niin se on ollu kuin muovipussi. Pesin palan fairyllä kun ajattelin, että ehkä se on menny vääränlaisesta pesuaineesta tukkoon tai jotain, ja että jollain nettisivulla joskus olen törmännyt fairyvinkkiin tukkeutuneiden fleecien avaamisessa. Ei ollu tämä fleeceä, mutta testasin nyt kuitenkin. Testasin nyt illalla kuivuneen palan uudelleen ja kappas, meni vesi suoraa läpi. Koitan samaa temppua vaipallekin, se tosin nyt odottaa ihan pesukonepesua aamun episodin jäljiltä... Jos ei sitten toimi kunnolla, niin vaihdan sisäosan varmasti hyväksihavaittuun uuteen kankaaseen. Näin siinä taas kävi, kun koittaa jotain kierrättää... Mutta eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Ei se mua pitkäksi aikaa lannista, nyt vaan kokeilen toisen paidan palaset ennen kun teen niistä vaippoja.

Asiasta aivan toiseen. Mun on pitäny hehkuttaa niitä hernepusseja/hernekonnia mitä tein vähän aikaa sitten. Ne on pikkusolun suosiossa. Tai ehkä epäsuosiossa, kun se heittelee niitä. Varsinkin sohvalta alas nyt kun se on oppinu nouseen sohvaa vasten seisomaan. Hauskaa, että muksu tykkää äidin tekemistä leluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti