sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Päivä poissa...

Olin eilen kattelemassa Mr. solun pelejä pääkaupunkiseudulla. Siihen touhuun meni taas koko päivä. Päätettiin sit, että vaikka ajetaan illalla kotiin, niin pikkusolun vois olla aika kokeilla ekaa kertaa yökyläilyä mummilla ja vaarilla. Heitettiin se sinne sit aamupäivällä lähteissä.

Oli se aika tyhmää kattella sitä tyhjää sänkyä sit illalla kun tultiin kotiin. Normaalisti tulee aina käytyä kurkkaamassa kun se nukkuu. Se on söpöin kun se nukkuu... Mutta oli kyllä ihan kiva nukkua rauhassa. En mä kyllä pitkään nukkunu. Hyökkäsin heti aamusta pihalle kitkemään rikkaruohoja hakkeen alta. Sain kärryllisen haketta tyhjennettyä. Jos pikkusolu ois ollu kotona niin siitäkään hommasta ei ois tullu yhtään mitään. Menin sit hakeen pikkusolua ennen puoltapäivää ja toin sen päikkäreille kotiin.

Oli kuulemma menny kaikki ihan hyvin. Tosin illalla se oli askarrellu vaipastaan (kuivasta) tyynyn. Siis oli repiny tarrat auki, ottanu vaipan pois päältänsä ja tehny siitä tyynyn. Oli onneks pissaillu pottaan niin hienosti illalla, että sattu taas kuiva yö muuten... Sen siitä saa kun nukuttaa t-paidassa tarravaippa päällä ilman mitään housuja (ja niin se on nytkin nukkumassa). Aamulla sit perus kädet pottaan kakkashow näin vieraissakin. Hohhoijaa, kauankohan se vielä jaksaa kiinnostaa. Mua ei meinaan jaksa ollenkaan kiinnostaa siivota niitä. Mun tarvii askarrella joku pottasuoja. Sellanen, mikä on esim kajakin aukossa vesisuojana. Tosin siinä pitäs olla kurkistusluukku... Eniveis. Toin pikkusolun kotiin päikkäreille ja se nukkukin sit 2 ja puol tuntia. Se on kauan. Olikin kyllä väsynyt sillon päivällä, ja myös nyt illalla, että ei kai se vieraissa nukkuminen sit ihan kovin levollista ollu. Tyynytstä huolimatta...

Tänään huomasin, että kasvimaallakin oli tapahtunu. Mun kesäkurpitsatkin on nousseet pintaan.


En kyl tiiä oonko vähän kulkenu laput silmillä aikasemmin, vai tuleeko noista päivässä noin isoja. Tarviiko muuten papuja tukee samalla tavalla kun herneitä?

1 kommentti:

  1. Meillä lähti äSsä tännään mammalaan pariks yöks, mennään sitte Koon kans myähemmin perästä. Ihan erilailla saa kyl aikaseks ko on toinen perskärpänen pois pelistä. Olis ihanaa jos sais kans lapsettoman yön. Tai sainhan mää tossa kuukausi sitten yhden, ekan kahteen vuoteen, ko miäs lähti mukuloitten kans mummolaan.
    Hauska tyynyjuttu! :-D

    VastaaPoista