torstai 19. maaliskuuta 2015

Näppärästi neliöistä, osa 4

Sain kuin sainkin kasattua valmiiks peittopinnan jota jo aikasemmin väläytin. Tää on taas näitä lahjotuspeittoja. Tässä ei taida olla yhtään paitakangasta, vaan nyt valikoitu käsittelyyn lahjotetut tilkkukankaat. Aluks mulla oli taas niitä 15x15 cm neliöitä ja sitten leikkasin ne vielä puoliksi molempiin suuntiin. Järjestyksen pähkäilyssä menikin tovi. En tiiä onko tälläsellä leiskalla oikeasti jotain nimeä, mutta se muistuttaa vähän irish chainia. Toki oikeessa irish chainissa taitaa ketjujen keskellä olla yksväristä osaa, eikä tällästä kukkaoksennusta. Tähän järjestykseen päädyin ihan tasan palasten riittävyyssyistä.


Huomenna olis taas pari tuntia lapsivapaata aikaa. Voi olla, että tikkausjalka menee koneeseen kiinni...

Meillä ei muuten enää ole vauvaa... Jätkä otti jalat alleen ja alko käveleen. Isommalle muksulle käytiin hakemassa potkupyörä. Se ei oikein suostu normaalilla pyörällä meneen. Tai kyllä se kyydissä istuu, mutta ei suostu pitään edes jalkoja polkimilla. Normipyörä oli liian korkee potkumalliseks, vaikka otin polkimet pois. Ajattelin kuitenkin, että ehkä tollanen potkupeli kehittäis vähän tota motoriikkaa ja tasapainoa paremmin kun vaan apupyörien päällä tukevasti istuminen... Katotaan nyt mitä käy. Enemmän tuntu kiinnostavan tota pikkukakkosta se peli.

Luovuus alkaa selvästi nostaa päätään. Sain tänään neulattuakin yhden piustan verran. Toivottavasti sama tahti jatkuu ja elämä taas välillä voittaa... Hyvää loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Heti kuvaa katsoessani ajattelin että onpa kiva asettelu, hyvä kun olet laittanut nuo tummemmat neliöt ei symmetrisesti toisiinsa nähden.

  VastaaPoista
 2. Taas niin hieno tilkkutyö... Meilläkään Koo ei suostu pitämään jalkoja polkimilla. Tai no pitää se sillon ko joku sitä työntää liikkeelle, mut itte ei polje. Ja äSsä ei suostu polkemaan pyörällään kun siinä on "huonot" apupyörät. Mut kuitenkaan se ei anna ottaa niitä pois. Ei noi opi varmaan koskaan pyöräilemään, huokaus.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hyvälle! Samaa mieltä asettelusta Irman kanssa, tosi onnistunut.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovast asettelusta. Monesti pitää vaan mennä kangasmäärän ehdoilla.
  Kiva, että ompeluinto heräilee.

  VastaaPoista