torstai 20. lokakuuta 2016

Takaisin satulaan

Tai ainakin ompelutuolille. Tässä on taas opeteltu heräämään joka unilta kesken kaiken. Arki on alkanut ja mies on taas töissä. Toistaiseksi vietän vauvapäiviä yksin (tai siis kaksin), mutta ensi kuun alussa päikkyhommat menee taas uusiksi. Olen käynyt kangasretkellä paikallisessa. Jee. Löysin sieltä meidän kaivurifanille juuri sopivaa kangasta. Tyynyliinan ompelukin sujui yllättävän hyvin silmät ristissä. Koneet on siis taas korkattu.


Tämä kangas sattui vielä olemaan 50 % alekasassa. Jee! Hieman huolestuttavaa on se, että tämä kaikkein uusin tulokas ei selvästikään tykkää varsinkaan saumurin äänestä. Ompelukonekin aiheuttaa pientä nikottelua, mutta ei sentään sellasta huutomyrskyä kun saumuri. Pitää näköjään siedättää, koska ompelua en aio kokonaan lopettaa kun vauva on hereillä.

Olen myös hypistelly kangasvarastoa ja tuskastunut siihen kuinka vähän kunnon tumman sinisiä kankaita mulla on. Eikä kaupastakaan löytynyt täydennystä. Uskomatonta. Jotain tilkkutyöhommelia on kuitenkin kehitteillä. Tummansininen on sitten vaan vähän liukuvampi käsite... Kyllä se kai taas tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti