lauantai 12. elokuuta 2017

Viikon ompeluksia

Urheilukisat! Maailman paras aika tehdä käsitöitä. Harmi, että kohta loppuu. Pitää taas keksiä jotain podcastiä tai muuta viihdykettä tikkauksen ajaksi. Tässä on nyt ollut hyvä ompeluputki päällä. Sain näyttelytyön lisäksi valmiiksi vauvanpeiton ja kaksi tilkkupintaa. Huomasin vasta nyt, että en ole niitä tilkkupintoja edes blogannut... Toinen on hyvän matkaa jo neulan alla eikä valmiista pinnasta edes löytynyt kuvaa. Näytän yhden suuntaa-antavan kuvan kunnes saan peiton tikattua.

Tilkkuilun ämpärilistalla on ollut tasasivuisten kolmioiden työ. Tässä tyhjennetään listaa. Tämä kuva on sommitteluvaiheesta ja sen jälkeen työhän ilmestyi vielä leveät reunat. Luulin saavani tikkauksen pian valmiiksi, mutta toisin taitaa käydä.


Vauvan sydänpeittoon tikkasin vielä sen kolmannen tikkausrivin. Kanttasin samalla kertaa (ja samalla kantilla) kuin näyttelytyön. Meinasi loppua kantti kesken, mutta varastosta löytyi juuri sopiva pätkä keltaista. 


Tässä vielä yhteiskuva samalla kerralla valmistuneista. 


Kantti mahtui juuri ja juuri pyörimään koneessa kun kiedoin sen tyhjän tikkasulankarullan ympärille.


Tämä tilkkupinta tulee meidän pienimmän ihmisen yksivuotislahjaksi. Toivottavasti valmistuu ajoissa... En tiedä yhtään miten tämän tikkaan.


Ja vielä viimeisenä pikselikuva siitä, kun illat jo pimenevät. Nämä kolme viinipullolyhtyä laitoin ulos roikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti