perjantai 6. lokakuuta 2017

Kiltahommia

Meidän killassa yksi jäsen on päättänyt tuhota kangasvarastonsa ja on ommellut parisataa farmer's wife blokkia. Hän ei kuitenkaan itse halunnut niitä mihinkään käyttää, joten päätimme yhdessä ommella ne kasaan. Vielä ei ole tietoa mitä valmiille tuotoksille tehdään, mutta koitamme keksiä jonkun paikan johon lahjoittaa. Koon puolesta koitimme tehdä sellaisia, että sopivat vaikka pyörätuolilaisen lämmittämiseen tai vaikka pienelle ihmiselle peitoksi. Ensin varmaan työt päätyvät johonkin näyttelyyn, koska kokonaisuus on melko huikea.

Päädyimme laittamaan 35 blokkia yhteen tilkkupintaan ja lisäksi vähän reunoja ja välikaitaleita. Yllättäen meikäläisen homma on ollut tikata valmiita tuotoksia. Tähän mennessä olen tikannut kaksi työtä, mutta ensimmäisestä en muistanut ottaa kuvaa. Tässä yhden illan tuotoksena syntynyttä pyörylätikkausta. Nämä on minun mielestä heinäpaaleja. Tein samaa tikkausta Suomi 100 työhöni paljon pienempänä ja nyt koitin samaa isona.

Tässä on vielä harsinlangat paikallaan, mutta en muistanut ottaa muuta kuvaa. Näiden myötä oon taas muistanut miksi en tykkää tikata harsittuja töitä. Harsinlangat jää kiinni tikkausjalkaan ja siitä seuraa kaikenlaista ongelmaa. Hakaneulat on toistaiseksi minun valinta.


Tässä takapuoli. Lankana tumma ruskea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti