torstai 16. elokuuta 2018

Kesä

Kesä meni. Ensi viikolla tapahtuu paluu arkeen. Osittain se on jo tapahtunut, mutta perheen viimeinenkin lomailija palaa töihin maanantaina. Reissattua tuli, kävimme katsastamassa 4 kansallispuistoa. Näin mm. Hossan kalliomaalaukset. Muuten läkähdyttiin ulkona ja vilvoiteltiin sisällä ilmalämpöpumpun viileässä tuulessa. Saatiin myös oksutauti, varmaan uimarannalta. Välillä tuli suoritettua elämää ihan urakalla, mutta välillä...

jaksoin myös pysähtyä keräämään ne metsämansikat.


Ommellut olen vain silloin tällöin. Tässä on pieni pala uutta työtäni. Se on jo tikkausvaiheessa ja siihen tulee viivotintikkaukset. 


Pientä remppaakin tuli tehtyä. Eteinen sai uuden valkoisen värin seiniin. Väkersin myös lisää säilytystilaa, joka samalla toimii penkkinä ja korokkeena niin, että pienimmätkin saavat vaatteensa naulaan. Uudet OMAT säilytyslaatikot otettiin innolla vastaan. Ennen kaikki lasten lakit ja hanskat olivat yhdessä laatikossa. Katsotaan kauanko innostus säilyy. Kuvassa homma on vielä vähän vaiheessa. Valelattia on myös maalattu jo valkoiseksi ja listatkin ovat paikallaan. Toivottavasti ehdin blogin pariin taas arjen koittaessa vähän useammin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti