maanantai 27. tammikuuta 2014

Blogiblokki

Mulla on blokkausjumi. Kauheesti tekis mieli noin ajatuksen tasolla kirjotella, mutta

1) Illalla ei jaksa, kun väsyttää niin, että sammuu vaan vähän sen jälkeen kun mukulat, tai sitten elää tv koomassa hetken.

2) Elämässä ei tapahdu mitään muuta, kun herätään, syödään, nukutaan, käydään kaupassa kun on pakko, laitetaan ruokaa kun on pakko. Viikon erikoisin hetki on antibioottien hakeminen apteekista.

3) En ehdi toteuttaa itseäni harrastusten parissa juuri ollenkaan, joten mitään merkittävää näytettävää ei ole.

(jälkihuomautus: 4) näiden kahden kuvan lataaminen vei tunnin. Olisin jo halunnut nukkumaan puoli tuntia sitten. Mikähän tässä bloggerissa nyt laittaa kapuloita rattaisiin...)

Tänään käytiin taas perhetuvalla aamupäivällä. Sitten nukuttiin päikkärit. Sen jälkeen välipala ja mentiin ulos. Sitten sisälle syömään. Mr. solu kokeili tehdä kanaa intialaisittain. Ei kuulemma ollu sitä mitä se yritti, mutta mun mielestä oli paljon parempaa kanaa mitä meillä yleensä syödään... Pikkusolu ei tykänny niin mausteisesta, joten se söi vähän riisiä ja sai lisäksi paahtoleivän ja mandariinin.

Eilen ostin toiveikkaana askartelutarvikkeita. Raakapuuvillakangasta ja kangasvärejä. Ostin perusvärit. En tiedä paljonko niille tulee käyttöä ja ajattelin, että voin sekottaa muut värit näistä.


Tässä on viimeisin ompelukseni. Pala kestovaipan sisustaa irralliseksi kuivaliinaksi. Pikkukakkonen kasvoi jo ulos pienimmistä vaipoista. Pyöritin niitä pois ja isompia käyttöön tällä viikolla. Tajusin, että niitä seuraavan koon vaippoja on ihan kauhea määrä. Pystyin jopa valkkaamaan poikavärisiä vaippoja ja jättämään ne vaaleanpunaiset laatikkoon. Huomasin myös, että pelkästään äitiyspakkauksen vaippoja edellisestä ja nykyisestä pakkauksesta on yhteensä 18. Ne on kyllä käyneet jossain lisääntymässä... Ajattelin käyttää tälläsiä kuivaliinoja niissä imsevimsen all in one vaipoissa, kun tälläset on paljon helpompi huuhtasta kakasta kuin viruttaa koko vaippa. Näitä pitäis vielä tehdä muutama lisää, kunhan ehtii. Toisen kyllä leikkasin jo, mutta se meni heti käyttöön. Pitää saumuroida se ympäri sit kun tulee pesusta. Onneks säästin näitä jämäpaloja vaippatehtailusta.


1 kommentti:

  1. Mulla on blogienlukemisjumi. Ommaan blogiin kyl riittää juttua, mut sit ei jaksa lukkee muitten blogeja. Mut niin on ollu ennenki ja se mennee ohi. Blogeja ko on yleens niin mukavaa lukkee. Mullaki blogger temppuili tosa yks ilta.

    Nauti sää vaan nyt vauva-arjesta, bloggaamaan kerkee sit myähemminkin. :-)

    VastaaPoista