sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Vaaleanviolettia lehdykkää

Huh. Mulla ei yleensä tuppaa jäämään neulontaprojektit kesken (varsinkaan sukkien kohdalla), mutta tämä pari kyllä otti aikansa. Vihdoinkin sain puserrettua valmiiksi vaaleanvioletit lehdykkäsukat. En edes muista koska nämä alotin, varmaan joskus viimevuonna. Tämä malli lähti tulemaan selkäytimestä vasta toisen sukan kantapään jälkeen. Ehkä sen takia en niin kovasti tykännyt tätä neuloa. Liikaa ajateltavaa. Malli on alunperin jostain blogista, mutta en ole kirjoittanut ylös, että mistä.


Päätellä nämä vielä pitää, mutta saattavat kyllä päätyä sen jälkeen joulupakettiin.


Mulla on päässä pyörinyt viimepäivinä virkattava pöllö. Jotain hartiahuivin tapasta systeemiä... En ole sellaista missään nähnyt, se pälkähti päähäni kun näin pääkallohuivin. Pakko oli sukkien jälkeen ottaa koukku kauniiseen käteen ja "oksentaa" pöllö päästä ulos. Tämä oli siis ihan lonkalta vedetty ja tällänen siitä tuli. Aika paljon olis vielä paranneltavaa... voi olla, että jää tähän. Oikeasti se pitäisi virkata ylhäältä alaspäin, että noi vartalon virkatut nypyt olis oikeeseen suuntaan. Reunoja olis pitäny virkata vielä ulospäin, koska tulivat silmien kohdalla jo kiinni pöllöön. Silmät pitäis virkata eri tavalla pyöreiksi. Varpaatkaan ei erotu vartalosta... Toivottavasti ei pyöri päässä enää. 


Pikkusolun runopeiton runo on myös tikattu. Niitä iin pisteitä ja ään ja teen viivoja vaan on päättelemättä vielä runsain mitoin. Ja tietty se loppuosa on täytetikkaamatta vielä. Mutta nyt näyttää jo ihan hyvältä joulupakettia ajatellen. Ehkä ei tule kova kiire sen kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti