tiistai 6. lokakuuta 2015

Kaksi valmista tähtipeittoa

Sain tikattua pari tähtipeittoa pois keskenerästen pinosta. Näissä nyt ehkä kiteytyy se, miksi näitä lahjoitan eteenpäin. Muutenkin siis kuin että en ite tarvii kymmeniä pieniä peittoja. Nämä on harjoitusta. Molemmissa peitoissa harjottelin uusia tikkauskuvioita ja se vähän näkyy. Onneksi vain vähän ja onneksi vain "ammattilaisten" silmiin. Mutta kuitenkin. Varmasti peitot lämmitävät saajiaan ihan yhtä hyvin kuin täydellisetkin peitot, joten siitä nyt ei jää kiinni. (Ja kaikkihan mun muut työt on siis niitä täydellisisä...) Tässä mustan tähden peitossa jouduin vielä kaiken lisäksi tappelemaan ihan uskomattoman paljon langankireyden kanssa. Paska lanka vaan on just sitä. Mutta kun haluaisin nekin käyttää pois, että voi hankkia tilalle parempaa. 

Mustan tähden peitossa tikkaus on sovitettu kuvioihin, kun taas keltasinisessä peitossa tikkailin paisley kuviota koko peitolle. Mustan tähden peitto sai kantikseen vaaleaa sinistä. (Sain jostain kangasta, jossa luki isolla Westlife - siis se bändi; oli nimmarit ja kaikki - mutta mun mielestä sellasta sanaa ei voi laittaa turvapaikanhakijoille menevään tavaraan. Leikkasin kantin vinoon ja sain välteltyä tekstit niin, että sitä ei voi tunnistaa kantista.) Toiseen peittoon tuli keltainen kantti, samasta kankaasta kun osa tähdestäkin. Ehdin tänään taas ulos kuvaamaan. 

Tässä nyt kuvakooste molemmista.

4 kommenttia:

 1. Kivat ja hienot tikkaukset! Kiitos, että laitoit monta kuvaa, niin ne oli helpompi hahmottaa. Hyvin näkyivät ulkona sivuvalossa ja värit olivat luonnollisen näköiset. Tykkään tosi paljon! Varmasti ovat mieluisat saajalle!

  VastaaPoista
 2. Kauniita molemmat! Sulta kyllä tuo tikkaus sujuu!

  VastaaPoista
 3. Kauniit peitot on ja älä yhtään vähättelee tikkaukset, oikein hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Kauniit peitot on ja älä yhtään vähättelee tikkaukset, oikein hyvältä näyttää!

  VastaaPoista