tiistai 15. joulukuuta 2015

Vielä yksi tilkkupinta

Nyt kun sato taas lunta niin pääsin kuvaamaan tän viimisen neliöistä tehdyn tilkkupinnan. Niin kun ne edellisetkin, tämä jää odottamaan vanuvajauksen ratkeamista.


Muuten alkaakin joulupaniikki pikkuhiljaa löytyä. Eilen pilkoin kankaat pariin hello kitty tyynyliinaan. Ei oo iso ompelu, joten jos sen verran vaikka ehtis vielä joulupaketteja varten. Keksin myös eilen, että haluan iso(mma)n kuusen tänä vuonna. Oikeen. Tähän mennessä on menty monta vuotta pienellä muovikuusella. Kuusi olis jo, mutta mm jalka ja koristeet puuttuu. En tiiä ehdinkö tehdä alusmattoa täks jouluks... ehkä en. Onneks olin kesällä viisas ja neuloin sukkia valmiiks. Niitä on nyt ollu hyvä laittaa pakettiin. Pikkukakkosen toinen villasukka on kyllä edelleen kateissa. Se on tainnu kohdata mustan aukon jossain meidän olohuoneen nurkilla.

Työhommat on lähteny käyntiin ihan sujuvasti. Onkin yllärinä tuttua hommaa niin pääsee aika nopeesti sisään. Oon tehny nyt töitä yhden päivän viikossa ja loput pääasiassa iltasin kun lapset on nukkumassa. Eipä siinä sitten paljon jää harrasteluille aikaa, mutta toisaalta homma on ollu ihan kivaa niin ei tarvii mitenkään pakottautua tekeen ja jaksaa hyvin. Ens viikolla se joulu sitten kai taas on. Hauskaa loppukiriä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti