lauantai 5. joulukuuta 2015

Piirtelyä

Heippa vaan kaikille. Ei mun pitäny mitään taukoo pitää, mutta pidin näköjään vähän kuitenkin. Syytän kaiken maailman synttäreitä ja karonkkaa, mitä tässä on viime aikoina juhlistettu. Ja kaiken lisäks mun 4 kk puhelinhäiriköinti tuotti viimein juuri nyt tulosta ja tällä viikolla allekirjotin osa-aikasen työsopparin. Parasta siinä on se, että voin tehdä työt kotoa eikä tarvii laittaa pikkukakkosta hoitoon. Saatan ottaa sille jokusen irtopäivän, kun mankuu välillä siskonsa perään päikkyyn, mutta muuten hengataan vielä kotona. Oon jo vähän lueskellu netistä uutta jutta, mutta ens viikolla alkaa kunnolla työt ihan opastuksen kanssa.

Tosiaan vietettiin lapsen synttäreitä ja hankittiin sille lahjaksi magneettipiirustuslauta. Noh, kaivuri on ollu enemmän käytössä, joten piirtäminen on jääny äidille. Mää oon ny piirustellu tikkauskuvioita. Harjotellu niitä höyheniä...


En tiiä mitä riikinkukon pyrstöhaivenia nää on...


Mun lemppari höyhenmalli on tämä koukkuhöyhen.


Menee tämä perinteinenkin (heirloom feather?), mutta ehkä tähän pitäs lisätä jotain kiepautusta tuonne sisälle, että olis enemmän mun näkönen.


Tän tyylistä oon joskus jo tikannutkin.


Tätä sydänmallia pitää vähän vielä harjotella, mutta uskoisin sen päätyvän vielä joskus jonkun peiton pintaan.


Tällästä poutapilveä oon myös jo tehnyt pariinkin otteeseen.


Ehkä seuraavaksi enemmän ukkospilveä?


Suunnilleen tälläseen näkymään törmäsin vähän aikaa sitten mäkkärin autokaistalla. Siinä kaistan vieressä oli puska, joka näytti nyt syksyllä about tältä.


Edellisestä vähän jalostettuna ilotulitus.

Pitää varmaan mennä ostaan ihan itelle tollanen piirustusjuttu. Noihin väreihin ei sitten muuten voi tässä vaikuttaa... Käsitöitä en sitte oo tehnykkään. Yhtään mitään. Haetaan sitä joulunaluspaniikkia päälle niin ehkä sit. Kiitos kaikille kivoista kommenteista edellisen postauksen tilkkupinta- ja lumikuviin.

2 kommenttia:

  1. Tuohan on hyvä vapaatikkauksen kuivaharjoittelualusta ja äiti saa sitä vähän lainailla:) Hienoja kuvioita.
    Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  2. On se hyvä että akateemisetkin saa töitä!! Mitä teet? Myyt sukkia puhelimitse vai!?!

    VastaaPoista