tiistai 24. marraskuuta 2015

Älytöntä ompelua

Ei oo oikein tullu mitään käsityöhommia tehtyä nyt. Ulkoilu kauniissa talvisäässä on ehkä vienyt vapaa-ajan, koska talvi on kohta (huomenna) taas peruttu. Keskeneräsiä töitä on paljon, joten ihan mitään uutta en ole alottanu. Leikkelin jo ajat sitten lahjotuskankaista 15x15 neliöitä ja aloin nyt älyttömästi eli aivot narikkaan tyyliin ommella niitä yhteen. Asettelin lattialle yhden pikkupeiton kerrallaan ja ompelin kasaan. Yks ketjuompelu on vielä ompelukoneessa, mutta 4 peiton pintaa kuvasin tänään, kun oli vielä lunta. Yhteensä 168 neliöö ommeltuna näissä peitoissa. Jee. Nämä menee nyt varastoon, koska vanua ei ole. Katsotaan mistä sitä saan ja koska. 

Tässä vähän viileämpää tunnelmaa ja kivoja eläinkuvia.


Ruskeaa, sinistä ja pieni ripaus punaista.


Kukkasia ja perhosia.


Punaisia kukkia, mansikoita, ja mukana muutama ankka ja nalle. Kesäistä tunnelmaa.


Pakollinen kuva tilkuista puussa. Kyllä talvi vaan kaunista aikaa kun on oikeasti lunta.


Tilkut rivissä aidalla.


Ehdin aamulla kuvaamaan tilkut ulkona, mutta ei mun kuvauspaikalle ihan aurinko kerennyt kääntyä. Oli silti pakko kuvata vähän kaunista auringonpaistettakin. Vaikka se yltikin vaan puiden latvoihin.
Tämäkin oli niin hieno asetelma. Otin kuvan muistiin tästä hienosta päivästä.


Vein tänään Tampereen konttiin 2 tähtipeittoa ja yhden väriliukupeiton. Pistin ne menemään vastaanottokeskuksiin yhden vauvan talvihaalarin ja pienen vaatekasan kanssa. Kohta on 6 lahjotuspeittoa ilman vanua odottamassa tikkausta. Ehkä ens vuodelle tulee lentävä lähtö sillä saralla. Pikkuhiljaa täytyy keskittyä jouluompeluksiin ja sen jälkeen viedä kone huoltoon.

4 kommenttia:

  1. Kyllä on kivat kuvat, valoisat ja talviset! Toivottavasti saat vanua, että pääset tikkaamaan!

    VastaaPoista
  2. Hienoja peittoja olet taas aikaansaanut ja kiitos noista vielä hienommista talvikuvista, saas nähdä milloin samanlaista olisi täällä etelämmässä.

    VastaaPoista
  3. Ihania talvikuvia kauniiden ompelustesi kera!

    VastaaPoista