tiistai 10. marraskuuta 2015

Hushållstroll

Kaikki kauemmin blogia seuranneet on varmaan huomanneet uuden ahkeran lukijani. Nimimerkillä Anonyymi tulee kommenttia ihailtavan sinnikkäästi ja vielä kommentin kommenttiakin. Kohtahan täällä on jo keskustelu pystyssä. Jes! Kiva huomata, että kirjoitan mielenkiintoisista asioista ja tekstejäni jaksetaan seurata, ja vielä palatakin samaan postaukseen katsomaan kommentit. Mietin, josko laittaisin kommentteihin pakollisen rekisteröitymisen, mutta tulin siihen tulokseen, että en laita. Sillä en saavuttaisi muuta, kun ehkä vahvistuksen sille, että kaikki kommentit on samalta tyypiltä. Ja se on oikeastaan ihan sama onko vai ei.

Sitäpaitsi, tässähän tulee ihan imarreltu olo, koska kaikilla suurilla bloggaajilla on omat trollinsa. Vähän niin kun saunatonttu, mutta sellanen hushållstroll. Tervetuloa vaan matkalle mukaan jokainen tonttu ja trolli! Mr. solu odottaa näitä Anonyymin kommentteja aina todella innokkaana. Saattaa olla, että päästän sen joskus vastaamaan. Hui. Se mua on vaan vähän jääny mietityttään, että kun on niin takakiree niin onko myös edestä kiree vai löysä? Voi olla, että se ei selviä koskaan...

Käsityörintamalla iski tänään viimeinkin paniikki päälle. Sain päivällä puhelun, että ikkunaremppa alkaa ens maanantaina aamu kasilta. (Paria viikkoa ennen arvioitua ajankohtaa.) Kääk. Se sohva on edelleen siirtämättä ikkunan edestä, puhumattakaan niistä kaikista kodinhoitohuoneen kaapistoista, verhotangoista, työpöydistä jne. Eikä me olla viikonloppuna paljo kotona. Raivata pitää siis jo viikolla, mutta kun perjantaiks olis yks tikkausdediskin. Toki, se taitaa olla kyllä oikeesti jo huomisen dedis, koska haluan pestä peiton ennen sen antamista ja sen pitää olla kuiva pe aamulla. Hee hee, hyvin kerkee. Tänään tikkasin toisen peiton reunat ympäri niin, että sain tarpeeks hakaneuloja vapautettua tähän kiirellisempään työhön.

Tässä pientä maistiaista.


Joskus, kun tarpeeks kyselee, niin vähän onnistaa. Sain ostettua kohtuuhintaan ennakkoliput kässämessuille. Näillä pääsee vaikka joka päivä! Perjantaina heti aamusta on parin kaverin kanssa sitten suuntana tungos ja hamstraus(?). Ketäs muita on tulossa?


6 kommenttia:

 1. Jännäksi menee tosiaan noin mielenkiintoisen seuraajan kera! Olin tulossa messuille, olin varannut perjantain ylityövapaaksi messuja varten jo keväällä, mutta konekauppojen takia on pakko jättää reissu väliin. Koko ajan kuvittelen hyppääväni jonkun täältä lähtevän kuljetuksen kyytiin vielä perjantaiaamuna , mutta se lienee toiveajattelua. Hauskoja messupäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei sitä tiiä mistä kyydistä ittensä perjantaina löytää :D Kuulemma tänä vuonna tota isoa Pfaffia ei messuilla edes ole. Koitin meinaan tarjota itseäni ilmaiseksi demo-ompelijaksi, mutta eivät tarttuneet syöttiin...

   Poista
 2. No ei ihan täys päisen kommentointia...! Messut olisi kiva käydä mutta tällä kertaa en pääse. Aina sieltä on löytynyt ideoita ja jotain ostettavaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. Onneksi netti on pullollaan ideoita. Saa nähdä tuleeko itselle sama fiilis kuin viimevuonna, että messut alkaa olla nähty. Aika samanlaiset on olleet kuin aiemmin, mutta ehkä tämä on enemmänkin kaveriperinne...

   Poista
 3. Aika pieni maistiainen on, mutta Tilkkulehdessä oli pidempi juttu, joksta tykkäsin. Hyvä, että laitoit jutun menemään lehteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kohta tulee isompaakin maistiaista, jahka vähän vielä pyörittelen. Ai, tilkkulehti tuli jo? Täällä ei ole vielä näkynyt. Mikähän juttu lehteen pääsi, pistin parikin menemään. Kiva kun tykkäsit. Sun innostamana niitä sinne laitoin (ja siksi kun en itsekään ole kauheasti kaikista lehden jutuista tykännyt...).

   Poista