keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Remppa on kohta ohi!

Toivottavasti! Tässä on nyt värkätty kattoremppaa ja ikkunaremppaa peräkkäin ja vähän päällekäinkin. Lasten kanssa on pitäny olla evakossa, koska kotona ei oo voinu nukkua päiväunia, tai ikkunarempan aikaan edes olla. Kattoa tehtiin talkootyyliin ja meikäläisen isä oli SUUUUURI apu. Samoin tietty äiti ja toisenkin puolen lasten mummola, jossa muksut oli syömässä ja nukkumassa monta viikonloppua. Ikkunat tuli ulkopuolisten toimesta asennettuna. Asentajia tulikin kerralla sitten neljä ja pistivät koko huushollin hyrskyn myrskyn noin 15 minuutissa. Pistivät sen kyllä takasin kasaankin yhdessä päivässä. Viimeistelyt vei toisen päivän, mutta sillon saatiin jo olla kotona laittamassa tavaroita sisällä paikalleen.

Katosta ei nyt oo kuvia, mutta aiempi katto oli myrkynvihreäksi palanut, ennen ruskea profiilipeltikatto. Nyt on ruskea profiilipeltikatto. Ikkunoista nappasin pari kuvaa, mutta jälkeen kuva piti ottaa eri huoneesta, kun muksut on jo nukkumassa. Ehkä pääsette kuitenkin jyvälle muutoksesta. Kun tulin ikkunaremppapäivänä iltapäivällä kotiin niin oli ihan ku ois tullu uuteen kotiin. Uusi koti, mutta hiukan halvemmalla kuin oikeasti uus koti...

Tässä meidän ikkunamallia ja väritystä ennen remppaa. Ehtaa kasaria.


Ja tässä jälkeen. Sanotaanko, että huusholli hiukan vaaleni. Eka on lasten makkarista ja toka työhuoneesta, joten iso ja pieni ikkuna on eri päin, mutta saman näköset setit oli ja on nytkin molemmissa.


Siivoamisessa riitti kyllä askaretta ennen ja jälkeen, mutta nyt ollaan ehkä jo voiton puolella. Laitoin muksuille tänään verhotangot ja verhot, mutta muun kämpän kohdalla on vielä mietintämyssy päässä, että laitanko verhoja ollenkaan. Ehkä niitä kohta jo kaipaakin, mutta nyt nautin tästä avaruudesta ja valkeudesta hetken. Savupiipun ympäriltä puuttuu vielä pellit, mutta sitten onkin hommat paketissa tältä erää. Toivottavasti pellitys tapahtuu huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti