maanantai 29. elokuuta 2016

Pesimisvimma

Pesimisvimma on totisinta totta. Täälä hippo sen kun siivoaa ja järjestää, sitten taas uudestaan ja uudestaan. Parit päikkärit päivässä pitää hipon toimintakykyisenä... Ai että kun olo on muhku ja jostain syystä syömistä tekee mieli koko ajan vaikka todellakaan ei ole nälkä. Eikä todellakaan kannattais koko aikaa syödä.

Kaikenlaista valmistelua tässä ehtii tehdä ja onhan se talvikin kohta tulossa. Uudelle tulokkaalle on olemassa äitiyspakkaus, joten piti tehdä jotain noille vanhemmillekin. Tein molemmille tumput ja sukat. Jämälangoista vieläpä. Jes, jotain sentään pois laatikoista! Viimeaikoina kun on taas tullu vähän turhan paljon lisää kamaa niihin laatikoihin...Pesimisvimmaan kuuluu kaikenlainen pienten asioiden hypistely. Kaivoin vielä kerran nämä pikkuvaipatkin valmiiks esiin. Nyt ne on käyttövalmiina odottamassa (vink vink masuasukki!). Jos edellisiin versioihin on uskominen niin nää mahtuu ehkä ekan kuukauden. Korkeintaan 2. Veikkaan sitä kuukautta tällä syömisellä... Mut on ne söpöjä.


Nyt lisää järjestystä kämppään! Tuleepahan siivoiltua kaappeja ja käytyä läpi muksujen pieneks jääneitä vaatteita ja rikkinäisiä leluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti