tiistai 6. syyskuuta 2016

Toinen unisex peitto

Täälä alkaa olla kämppä järjestelty. Autokin on siivottu. Hitto, joululahjoistakin suurin osa on jo paketissa! Tekeminen ei lopu, mutta vauhti kyllä hiipuu jo. Ensimmäinen unisex vauvanpeitto lähti postilla eteenpäin, mutta tein vielä toisen varastoon. Sille on myös vastaanottaja tulossa vuodenvaihteen tienoilla.

Tein tämän suunnilleen samalla mallilla kuin edellisenkin pikkupeiton. Tällä kertaa käänsin osan värikaitaleista toisin päin. Eli kaikki kapeat päät eivät tällä kertaa tulleet samaan suuntaan. Taustana on harmaa lakanakangas. Tässä on tikkausvaiheesta pari kuvaa. Tässä taas näkee kuinka pinta muuttuu tikatessa. Herkullista. Tähän peittoon valikoitui pilvikuvio pienillä kiekuralisäkkeillä. Linnut ja harmaa taivas... siksi pilviä.Tikattuna mutta ilman kanttia. Tikkauslanka on tummempaa kuin taustakangas. Halusin, että tikkaus näkyy hyvin ja tekee yksivärisen kankaankin enemmän kuviolliseksi.


Tähän valikoitui turkoosi kanttaus. Hiukan se heittää heti poikavibaa. Toisaalta se ei haittaa, koska mulla on varastossa pari toooodella tyttömäistä peittoa. Kaikkeen on nyt siis varauduttu.


Taustassa oikasin taas sen verran, että tein sen yhdestä kankaasta. Se käy niiiiin paljon nopeammin kuin pienistä paloista kasaaminen. Tähtitaivas sopii tähän kyllä ihan hyvin. 


Kiitos kaikille, jotka on jaksaneet kommentoida edellisiin postauksiin! Valitettavasti vastaaminen on nyt jäänyt vähemmälle. 

Odottavan aika on pitkä. Ja paksu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti