torstai 8. kesäkuuta 2017

Pipipussi eli ouch pouch

Tein pussin. Ihan ekaa kertaa sillai kunnolla. Vuori ja kaikkea. Tässä keväällä kävin läpi kangaskokoelmaani, tai lähinnä jämäpalalaatikkoani, ja leikkasin kaikki jämät neliöiksi tai kaitaleiksi. Käytin punaisia ja valkoisia 5 cm neliöitä tähän työhön. Muutama punainen piti leikata lisää, mutta ihan kivasti hupeni se kasa. Oon taas koittanut muutenkin tyhjentää varastoa, mutta on sinne välillä lipsahtanut myös lisätäytettä...

Ajattelin että tänne voi laittaa laastaria ja puhdistusainetta ym. kesäretkillä lasten kanssa. Saa tänne tabletinkin pujoteltua, mutta ei ihan optimaalinen siihen tarkoitukseen kuitenkaan. Kokeilin kaikenlaisia erilaisia tikkauksia. Tikkasin tiheään, että pussista tuli jämäkkä. Vetskari on kierrätyskamaa jostain vanhasta laukusta. On aika järeä, mutta sopivan värinen.

Sisustaan valikoitui tälläistä hienoa, mutta tilkkutöissä vaikeasti käytettävää kangasta. Istuu tähän kuin nenä päähän. Tein vetskarin päät tästä samasta ja toinen tuli sopivasti turkoosiksi.Tästä tuli aika hieno pipipussi vaikka ite sanonkin!

6 kommenttia:

 1. Pussukkatarve ei vähene, hyvä tapa kerätä yhteen samantapaisia tilkkuja. Varsinkin valkealla puolella kivoja pikkupaloja. Pitäisi järjestää niitä tilkkuja heti suurempien töiden jälkeen, mutta tulos on tavallisesti se laatikko, jossa on kaikkea. Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun sitä aikaa vaan jostain taikoisi lisää tuohon järjestelyyn ja jämien leikkaamiseen neliöiksi ja kaitaleiksi... Kiva niitä on nyt käyttää kun niitä on.

   Poista
 2. Kiva pussi! Pipipussi on tosi hauska nimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noita ouch poucheja on vilahdellut pinterestissä ja tein siitä vain vapaan käännöksen :D

   Poista
 3. Tulipa hieno pussukka ja oivallinen nimi sille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tyytyväinen. Pussukoita tulee varmasti pian lisää, nyt kun alkuun pääsin.

   Poista