torstai 15. kesäkuuta 2017

Tuplatikkaus, kiitos

Jostain syystä nyt tuntuu siltä, että oon ehtinyt vähän jopa tehdä käsitöitä ja saada jotain aikaiseksi. Tykkään tästä fiiliksestä! Yhdelle kaveriperheelle on tulossa hartaasti odotettu pikkukakkonen ja minähän tietysti halusin tehdä jotain pienelle. Tähän otettiin mukaan myös perheen isosisko ja meidän kaksi vanhempaa lasta. Kaikki kolme saivat valita peittoon yhden ruudun. Suuri osa tilkuista on jämäpaloista napattuja. Ne kun on nyt järjestyksessä niin yritän aktiivisesti kuluttaa niitä pois.

Tilkkupintaan valikoitui pikselisydän toisen pikselisydämen sisällä. Paitsi, että iso sydän ei mahtunut, mutta minusta tämä on hienon taiteellinen näin. Mun low volume kankaat ei ihan kaikki sitä ole, mutta kivoja kuvioita silti. Tykkään, kun tuo isompi sydän ei ole ihan niin selkeä. Keltaisen kyllä varmaan kaikki bongaa. Vihreä, pinkki ja punainen ruutu ovat lasten valitsemia ja tuovat pintaan kivasti oman säväyksen.

Tikkauskuvion keksin taas juuri ennen aloitusta. Mr solun mielestä se näyttää lattialämmitysputkilta. Sopii kuvaan sekin, koska vastaanottajaperhe on juuri keskellä rakennusurakkaa...  Tässä kuva siitä, kun olin tikannut pinnan ensimmäisen kerran. Näyttää vähän pliisulta.


Keksin koittaa tuplatikkausta ja tikkasin saman kuvion uudestaan hiukan vierestä. Parempi joo, mutta nyt on mietintämyssy päässä että pitäiskö sittenkin tripla? Jonkun peiton haluan kyllä toteuttaa monella viivalla, mutta siihen pitää jättää vähän enemmän väliä kuin mitä jätin tähän.


Tässä tausta. Tähtikankaassa näkyy tikkaus parhaiten.


Kanttausta tämä nyt saa odottaa niin kauan, että päätän tikkaanko vielä vai en.

Mitä mieltä yleisö on? Tupla vai tripla? Kerro mielipiteesi kommenteissa!1 kommentti:

  1. Jos päädyt triplatikkaamaan, pintasi ei sittenkään ole kuoliaaksi tikattu. Sinuna kokeilisin kolmatta kierrosta ja ehkä vähän kauempana kuin ensimmäinen toisto mutta ei paljon kauempana.

    VastaaPoista