torstai 14. kesäkuuta 2018

Omena päivässä

Sain valmiiksi "Omena päivässä" tilkkupeiton. Tikkasin koko komeuden yhden viikonlopun aikana. Arviolta tikkaamiseen meni noin 10 h. Jännitystä hommaan toi se, että tikkauslanka oli aika limitillä. Onneksi sentään riitti loppuun asti. En ole mitannut minkä kokoinen työ on, mutta sohvalla muhimiseen se on tarkoitettu.


Omenaosioon tikkasin kiemuroita, karaan suorempia viivoja, lehti hoitui höyhenmallilla ja taustaan tein lehtiä ja kukkia.


Tässä näkyy tikkauksia paremmin.


Olin ostanut tätä varten taustaksi pallokangasta ison palan, mutta eihän se tietenkään riittänyt. Noh, tulipahan tyhjennettyä varastoa vielä vähän enemmän...


Tässä vielä takaa tikkauksia paremmin.


Reunakanttiin pääsin vihdoinkin käyttämään jo ainakin kolme vuotta marinoitua täsmälleen oikean punaista raitakangasta. Olen ostanut tätä kangasta sinellin alesta reilun palan. Kanttia tuli tehtyä sen verran ylimäärin, että sitä näkyy varmasti uudestaankin.


Tästä tuli ihan super hieno! Nyt se sitten odottelee, että vastaanottaja väittelee. Ompahan kerrankin ajoissa jotain valmiina. Ja keittiön pöytäkin saa hetken olla hiukan siistimpi! 

3 kommenttia:

  1. Todellakin superhieno! Tuo omppu on niin upea, tikkauksista puhumattakaan! Onnittelut hienosta työstä!

    VastaaPoista
  2. Samanlainen kommentti tulee täältäkin kun edelliseltä kommentoijalta!

    VastaaPoista
  3. Onpa upea! Mahtavat tikkaukset!

    VastaaPoista