lauantai 10. marraskuuta 2018

Synkeää syksyä

Ompas pimeä. Ja se tulee aikaisin. Ei ole viikonloppuisinkaan montaa valoisaa tuntia aikaa hoitaa mitään ulkohommia tai ylimääräistä puuhastelua arjen pyörityksen ohessa. Tässä on taas pyöritetty huushollia, lastenhoitoa ja harrasteltu työntekoa aina välillä. Alan ymmärtää miksi tätä aikaa elämästä sanotaan ruuhkavuosiksi. Kulissien takana joululahjojen neulonta on jo alkanut. Aika moni saa taas sukkia. Yksi tilkkutyö pitäisi saada tikattua jouluksi, toinenkin mielellään, mutta sen deadline ei ole niin tiukka.

Tässä se toinen, joka olisi kiva saada valmiiksi täksi jouluksi, mutta kerkiää sen myöhemminkin. Blokkejakin puuttuu vielä ainakin 4. Sen jälkeen katson riittääkö se. Todennäköisesti riittää, koska alkaa näyttää siltä, että levottomuutta on pakko katkoa välikaitaleilla. Toisaalta harmi, kun toivoin, että kulmista muodostuneet timantit saisivat jäädä ehjiksi. Sitä se teettää kun valitsee vilkkaita taustakankaita...Tässä taas yhdet sinne pukinkonttiin. Sukkia ja blokkeja vuorotellen pikkuhiljaa.

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva blokki! Kokeile, rauhoittuisiko yksivärisellä tai melkein yksivärisllä reunuksella, esim. joillakin noista punaisista kankaista. Eikä tuo nyt niin kirjava ole. Minustakin kuvio katkeaisi ikävästi välikaitaleilla.

  VastaaPoista
 2. Joe tumtuu etta valikaitale on laitettava, voisit koota sen paloista. Hyvalta nayttaa kylla noinkin

  VastaaPoista
 3. Kaunis blokki! Minustakaa ei ole kirjava, blokki kyllä katkeaa välikaitaleella.
  Olen samaa mieltä Tiinatein kanssa, että voisi yrittää punaisella reunakaitaleelle rauhoittaa:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista. Minulla saattaa olla punaista yksiväristä varastossa hautumassa. Pitääpä kokeilla reunaan!

  VastaaPoista