keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Joulupusseja

1) Kattokruunu - wannabe peitto on ehkä puoliksi tikattu
2) Hirsimökkipeitto on kokonaan tikkaamatta
3) Ensi vuoden octoberfestien asua varten on nyt osa kankaista ja kaavat hankittu
4) 3 keskeneräistä neuletyötä puikoilla
5) yksi pari sukkia jo valmistunut
6) Jouluverhokappa ja kaksi tyynyä ommeltu
7) Joulupöytäliina saumuroitu päistä, mutta ei vielä päärmätty
8) Muutama joulupussi ommeltu
9) Polttopuut saatu vihdoin liiteriin
10) Enterorokkoa sairastettu neljän ihmisen voimin, myös minun

Siinäpä täys kymppi viimeaikojen tapahtumia. Ja mutta hei, numerona 11 vois olla myös, että sain vihdoin ja viimein saumurilla korjattua 4 miehen neulepaitaa. Heti sen jälkeen kun taas taistelin lankojen kanssa puoli tuntia. Ja kun ensin marinoin niitä paitoja noin puoli vuotta, kun en jaksanut heti alkaa toimeen.

Mutta tässä nyt kuitenkin näitä pusseja. Pupupussiin ei tullut tilkkublokkia koristeeksi, koska puput ei sellaisia somisteita tarvitse! Pääasiassa näihin piilotetaan (ylläri) taas sukkia. Isoinpaan mahtuu toki muutakin. Toivottavasti vastaanottajat hoksaavat kierrättää lahjapussia eteenpäin. Tai pitävät edes sukkien säilytyspussina. Tämä oli tälläistä pikkuompelua, joka meinasi lähteä lapasesta. Onneksi ostan aina niin vähän kangasta kerrallaan, että piti lopettaa tarpeeksi isojen palojen puutteessa. Joskus toiste sitten niitä scrappy versioita.


4 kommenttia:

  1. Voi miten hienoja joulupusseja! Pupukangas on itsellään niin ihanaa, ettei siihen oikein blokit sovi.

    VastaaPoista
  2. Lahjapussit ovat loistava ja ekologinen vaihtoehto lahjapapereille! Tätä ajatusta olen itsekin hyödyntänyt ompelemalla kankaisia lahjakasseja. Tosiaan, toivottavasti lahjansaajat ymmärtävät kierrättää näitä kasseja ja pusseja!

    VastaaPoista