maanantai 5. tammikuuta 2015

Hamsterilta toiselle

Mr. solun äiti oli siivonnut vaatehuonetta. Sitten me mentiin käymään sielä. Kotiin lähdettiin parin laatikon kanssa... Resoreita. Ehtaa kasaria ja paljon. Sopivasti sinistä ja pinkkiä (vaikka perheessä oli vaan poikia).


Collegea ja vanhaa kunnon verkkarikangasta. Ysärin ulkoilukankaita. Niistä vois tehdä jotain kurahousun tapasta haalareiden päälle. Ei haittais vaikka muksut konttais hiekalla talvihaalareissa... Niin kun toissapäivänä.


Ja kun hamstraus ei muuten riitä niin kävin uudestaan Farniassa. Nyt lähti mukaan 3 raikasta pakettia fat quartereita. Nää ei tuu nettiin ollenkaan, eikä näitä oo tulossa lisää. Varastolla olleet paketit on myyty jo eteenpäin (mutta eivät olleet vielä lähettäneet niitä, ja osa paketeista oli auki). Otin silti vaan yhden kaikkia näitä. Sit kun loppuu niin loppuu. Tulee jostain kivempaa tilalle. Mutta valmiita palasia ei kuulemma kannata tilata, kun ne on ihan törkykalliita. Nää oli jotain megapoistoja ja ostettu tyyliin jostain konkurssipesästä.


Tässä paketit vielä avattuna. Nyt on paljon sitä vihreetä! 


Paitoja ja lahjotuskankaita oon leikelly 15 cm ruuduiks. Sommittelin niitä yhtenä iltana, kun pino alkaa olla aika korkee ja pitäs jossain vaiheessa niitä varmaan ommella yhteen... Tässä tyttömäistä vaaleanpunasta. Tähän ei tullu yhtään paitakangasta mukaan.


Tässä taas on paitakangasta melkein kaikki. Muutama nalle mukana.


Sitten tällänen tosi moderni mustavalkonen siilipeitto. En oikein tiiä onko mustavalkonen sopiva vauvalle... Kai siitäkin joku tykkää, eikä tämäkään nyt ihan mitään hautajaismeininkiä mun mielestä oo. Pitäsköhän sinne heittää vielä sekaan yks punavalkonen sydänruutu...


Ompelumojo on nyt vähän kateissa. En oo moneen päivään koskenukkaan koneeseen, eikä mikään tahdo edistyä. Nyt on kivoja kankaita, mutta en oo keksiny/löytäny kivaa tilkkupintaa jota tekis. Näistä neliöpeitoistakin tykkään välillä, mutta välillä ne näyttää ihan tyhmiltä. Ehkä se tästä ajan kanssa...

2 kommenttia:

  1. Ihania kankaita, sekä saadut että ostetut! Peiton alkusi ovat kaikki kauniita, ruutupaidat ja nallet sopivat hyvin yhteen. Minä jättäisin musta-valkoisen musta-valkoiseseksi, minusta se on tyylikäs!

    VastaaPoista
  2. Mustavalkoinen käy ihan hyvin vauvanpeitoksi. Jostain luin aikanaan, että pienet tykkää katsella reippaiden värien (vieläkö niitä kelta/oransseja naamoja saa neuvolasta?) lisäksi graafisia musta valkoisia kuvioita. Pastellit ja hempeät kuviot mellyttää lähinnä aikuisten silmää...
    Kivoja kankaita olet hankkinut!

    VastaaPoista