lauantai 17. tammikuuta 2015

Kukkapenkin mullat

Tarviihan kukkaset multaa, että ne elää. Tänään siis tein Kukkapenkilleni taustan ja heitin vanun (Hobbs 20/80) väliin. Hakaneulatkin sain paikoilleen, joten ei kun tikkaamaan. Tajusin myös, että koska tähän peittoon ei tule runoa niin pääsen tikkaamaan koko peiton oikealta puolelta! Jes!

Kerrankin löysin paikan johon tuo vaalea oranssi sopii. Sitä olis riittäny koko taustaankin, mutta halusin kasata tämän palasista. Pakko oli myös heittää mukaan tota herkullista pallokangasta. Sitä jäi ihan hyvä pala vielä muuhunkin käyttöön. Tällä puolella on muutenkin enemmän kierrätysmeininki. Yksiväriset taitaa kaikki olla entiseltä elämältään lakanoita. Vastasinkin muuten edellisen postauksen kommenttiinkin, mutta laitan tännekin että Kukkapenkin koko on noin 110x130 cm. Mennee vähän kasaan tikatessa ja viimeistään pesussa, koska en esikutistanut vanua.


Killassa oli tänään jaossa kankaita. Mulle lykättiin lahjoituspeittoja varten kasa puuvillakankaita. Aika herkullisia hedelmiä.


Niitä vaan ei ihan riittänyt kokonaiseen peittoon. Piti jatkaa jollain. Jos olis vähän suunnitellut niin olis noista paloista ainakin osan voinut leikata isommaksikin, mutta kappas kun meikäläisellä jäi suunnittelu väliin... Ikinä ennen ei oo käyny niin.


Mukaan tuli myös killasta otettu ruudullinen pöytäliinaa muistuttava kangas ja täytepaloina sinisiä orvokkeja ja vihreitä jotain epämääräisiä kuvioita. Näillä taidetaan mennä. Paitsi että kuvasta huomaan, että ylimmälle riville pitää siirtää sininen ruutu toiseksiylimmältä riviltä.


Killan ohjelmassa oli tänään kankaanpainantaa. Mä en ihan kauheesti lämmenny sille hommalle, koska mulla on niin monta keskenerästä projektia muutenkin. Kokeilin kuitenkin kerran tehdä perhosta narulla puhelinluettelon välistä vetämällä. Ajatusmoka tuotti ennemminkin kukkasen... Näihin vois sit tikkailla jotain kivaa tehostetta. Oikeastaan olen kyllä vailla uusia keväisiä sohvatyynyjä...


1 kommentti:

  1. Paljon raikkaita kankaita:)
    Minusta nuo kankaanpainantakuviot olkoon sitten kukkia tai mitä tahansa niin kuitenkin....tykkään niistä.Niistä saa varmasti jotain kaunista aikaiseksi.

    VastaaPoista