maanantai 4. toukokuuta 2015

Kettuja

Nonniin, viikonloppuna tuli autokin korkattua oksulla. Pikkusolu oli kipeenä, ja tietty taas sillon kun olin yksin kotona lasten kans viikonlopun. Se alko jo vappuaattona illalla sillä hepulin vastakohdalla... Onneks selvittiin yhdellä oksulla ja onneks auton penkillä oli vanha päiväpeitto suojana. Tampereelle oltiin menossa. Mun piti käydä poppanavakassa, ja kyl sit ABC siivouksen jälkeen kävinkin, kun oltiin jo melkein ovella. Kumma kyllä kuinka oksu parantaa oloa. Autossa alko siivouspysähdyksen jälkeen heti ihan normaali riekunta. Siihen asti olikin ollu jotenkin vähän hiljasta.

Poppanavakasta oli tarkotus hakee sitä vanua. Tarttu taas kerran mukaan vähän muutakin... Trikoolle ei oo nyt just ollu tarvetta, mutta kattokaa kuinka ihanaa! Oikeestaan muksut kyllä tarttikin jo uudet pipot. Ihan perus kaksinkertanen neliöpipo. Koska heijastimia ei voi olla koskaan liikaa niin laitoin etupuolelle kummankin mukulan ekan kirjaimen ja jonkun sopivan pienen kuvion. Pikkusolulla on tähti ja pikkukakkosella pallo. Jos eivät kirjaimia tunnista niin ehkä kuvioista voi päätellä oikean pipon. En kyllä tiiä oliko ollenkaan hyvä idea tehdä samanlaiset pipot, mutta kattokaa nyt tota kangasta!


Liimasin ensin paperiliimalla heijastinkuviot kankaaseen ja sit ompelin tollasella applikaatio-ompeleella ympäri. En halunnu laittaa nuppineulaa noista kuvioista läpi, koska siihen ois sit jääny reikä. Liima toimi oikein hyvin.


Puuvillakankaista mukaan lähti mm. tätä kivaa eläinkuosia. Siksi koska päätin ostaa niitä kivoja kankaita...


Ja sit vielä norsuja ja lisää kettuja... Toi kettukangas ja sen harmaa tausta iskee nyt aika kovaa. Vaikka en tietenkään löydä kivoja harmaita kaupasta jos meen kattoon sille seuralaisia. Suunnitella voi kuitenkin aina. Niin, ja paketillinen sitä hobbsin 20/80 vanua.


Pari merkkauskynääkin tuli mukaan. Tollanen violetti on aika kovassa käytössä niin nyt on sit varakynä. Otin kokeiluun tollasen vesiliukosen version. Aina ei ihan ehdi ommella ton haihtuvan kanssa, joten vesiliukosta voi käyttää merkkaamiseen jos täytyy ommella hetken päästä.


Olen addikti...

9 kommenttia:

 1. ON ihanat kankaat! Miten ne sattuukin olemaan kettukankaita? Tosi ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aikaa sitten oli paljon pöllökankaita. Lieneekö kettu uusi pöllö?

   Poista
 2. Ihania kankaita lapsille ja miksei aikuisillekkin! Vierailen aina Poppanavakassa kun käyn Tampereella!

  VastaaPoista
 3. Herttaisia kankaita, kettutrikoo on ihan huippua! Pitää kai perua päätös, että viikon päässä olevalla Tampereen reissulla en mene kangaskauppoihin; eräässä toisessa blogissa oli Farnian ostoksia ja nyt Poppanavakan, päätös tuntuu vähän huojuvalle...


  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista