lauantai 11. heinäkuuta 2015

Huusholli uuteen järjestykseen

Nyt iski joku mielenhäiriö ja me näköjään päätettiin vaihtaa hyvin nukutut yö- ja päiväunet levottomuuteen ja lasten yökukkumiseen. Pistettiin muksut samaan huoneeseen. Olo on tällä hetkellä jotenkin sellanen, että tässä jotain katastrofia katsellaan sivusta... Ehkä sit ens viikonloppuna vaihdetaan kaikki takasin.

Kyseisestä mielenhäiriöstä johtuen minä sain kuitenkin kolmessa eri huoneessa lojuneet käsityökamani yhteen kasaan. Eli; mulla on nyt oma käsityönurkkaus. Studio, niin kun ison maailman malliin sanotaan. Kattokaas vaan. Ja jos ens viikonloppuna painetaan sitä undo nappulaa niin tulipahan ainakin vähän siivottua...

Tässä vaiheessa vasta huomasin ottaa kameran mukaan touhuun. Sängyt on jo siirretty samaan huoneeseen. Paljon muuta kun leluja ei pitäny siirtää pois alta.


Tämä on se huone, josta toinen sänky lähti. Alkaa olla jo tavaraa.


Tässä taas aikaisempi ompelunurkkaukseni. Kaikki siistissä järjestyksessä. Leikkuumatto oli sängyn alla ja silitysasema myös makkarissa.


Kaikenlaista paljastuu kun kamaa pyörittää. Grrrr. Tästä on kyllä sanottu. Ja huudettu, mutta kun ei näytä menevän perille. Grrr.


Niin ja sitä tavaraahan on. Vielä mahtuu.


Ja toisellekin puolelle huonetta mahtuu.


Kuten huomaatte, pöytä on jo saapunut paikalleen. (kuvan oikea reuna)


Sain raivattua tavaroita ja koneet on jo paikallaan. Leikkuupaikan tein kahden laatikoston päälle. Valkonen iso laatikko on äitiyspakkaus ja sielä on piilossa leluja. Saa nähdä onnistuuko leikkaaminen tämän päällä vai antaako kansi sittenkin vähän liikaa joustoa.


Kangasvarasto paikallaan. 


Jämäpalat päätyi laatikkoon.


Viritin kahden hyllyn väliin pikkusolun muinaisen kapalon (=pala flanellikangasta). Se on valkoinen mutta siinä on pilkkuja. En anna sen häiritä koska nyt mulla on suunnitteluseinä! Seinällä tulossa kovaa vauhtia pikkuhiljaa seuraava peitto, jonka pitäis olla valmiina kuukauden päästä. Jaiks.


Ihan kaikelle ei vielä ole paikkaa löytynyt...


Mun ompeluvaltakunta on noin 5-6 neliöö. Laatikostoilla jaetun huoneen toisesta puolesta tuli lasten leikkiosasto. Ajattelin toiveikkaana, että voin ommella ja lapset leikkii nätitsti tossa silmien alla... Katotaan nyt kauanko tätä nautintoa sit kestää.


3 kommenttia:

  1. Hieno studio tulossa! Hyvä, että kaikki tavarat on loistojärjestyksessä!

    VastaaPoista
  2. Hyvälle näyttää! Surruta joku pirteä tilkkutyö tuon tapettivajauksen päälle, niin unohtuu arpi seinässä. Toivotaa, ettei undo-nappia tarvita :D

    VastaaPoista
  3. Oma studio on niin hieno juttu, että riskin ottaminen kannattaa. Toivotaan että lapsoset nukkuvat hyvin jatkossakin.

    VastaaPoista