maanantai 6. heinäkuuta 2015

Näppärästi neliöistä, osa 5

Palataanpas hetkeksi taas neliöiden ihmeelliseen maailmaan. Paidoista peitoiksi projekti on lähtenyt lapasesta jo ajat sitten. Viimeisin lahjoitus oli valmiiksi leikellyt, yksiväriset neliöt. Niistä ensimmäiset on nyt ommeltu peittopinnaksi.

Näistä neliöistä syntyi näppärästi tälläinen liukuväriefekti vaaleilla nauhoilla ryhditettynä. En nyt kyllä ole ihan varma olisko keskimmäisten värien pitäny olla toisin päin, mutta tässä ne nyt ainakin on näin. Ruusulakana sopii mainiosti nauhoihin. Vaikeaa tässä oli rivien kohdistaminen, kun ompelin pitkiä nauhoja. Voi olla, että ens kerralla teen pätkistä blokkeja ja yhdistän vähän eri tavalla. Ihan hyvä tästä kuitenkin tuli ja luotan siihen, että tikkaus häivyttää loput epätaisaisuudet.


Seuraava isompi peitto (joka on lasten serkkutytön lahja) on jo aloitettu, jipii. Taas kerran vaan tuli todistettua, että ameeban keskittymiskyvyllä varustettuna mun on ihan turha laskea yhtään mitään. Laskin kaikenlaista ja sitten kuitenkin piirsin hätäpäissäni päin mäntyä. Nyt pitää sitten soveltaa... Kannattais vaan soveltaa alusta asti niin säästyis sekin vaiva ompeluun. Ehkä tänään jaksais sitäkin peittoa vähän vielä edistää.

8 kommenttia:

 1. Paljon on löytynyt saman sävyisiä paitoja. Tulee herkkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kankaat eivät olleet paitoja, vaan lahjoitettuja tilkkukankaita. Projekti on siis rönsyillyt muihinkin kankaisiin. Vaaleansinisistä paidoista voisi ehkä saada jotain liukumaa, mutta ei muun värisistä...

   Poista
 2. Hieno! Tykkään värien liukumasta.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Thanks! Nice that you stopped by and left a message.

   Poista