sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Uudet tilat - uutta kangasta

Nyt kun mulla on uus hieno ompeluhuonenurkkaus niin täytyyhän sitä täydentää kankailla. Eurokankaassa tuli käytyä... Ei siinä meitä lähimmässä, vaan vähän kauempana.

Palalaarista löyty aika iso pala hello kittyä. Mä nyt en niin kauheesti siitä välittäis, mutta onhan se söpö ja pikkusolu kyllä tykkää. Se jo näki ton kankaan ja osotteli siihen malliin, että omaks pitäs saada. Sitä on puoltoista metriä. Ajattelin jotain tyynyliinoja siitä värkätä. Ehkä osa menee tilkkuihinkin. Keltanen oli alessa 5 e/m ja ostin sitä puoli metriä. Siitä taitaa tulla seuraavan peiton kantti. Ehkä.

Pikkupalat on kaikki palalaarista. Värikkäät neliöt on Robert Kaufmannia, siilit oli vaan pakko ottaa mukaan koska siilit, samoin kun noi mustavalkoset kun sellasia kerrankin oli. Alla oleva piirroskangas on samaa mitä pikkukakkosen peiton takana. Se rulla on ollu aika kauan jo 5 e/m alessa ja oon ostanu siitä aikasemmin pari kuvaraportin korkusta palaa. Se on just kiva taustakangas. Tällä kertaa sain sitä 160 cm vajaalla neljällä eurolla. Aika kiva. Ja eiku ompeleen.


Mulla on nyt myös uus tietokone. Vanha, mutta mulle uus siis. Tässä on kauhean herkkä hiplaushiiri ja kursori hyppii kirjottaessa välillä minne sattuu. Koitan editoida siitä johtuvat kirjotusvirheet, mutta pahoittelen jos en niitä huomaa. Siksi jostakin sanasta saattaa puuttua osa tai jossain sanassa on ylimääräsiä tavuja. Mä kun en aina löydä mihin se kursori hyppää, varsinkin kun se ei aina pysy tekstikentässä...

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että otit hellokittyn mukaan! Se on ihanaa kangasta. Myös muut hankintasi näyttävät lupaavilta.

    VastaaPoista