perjantai 27. helmikuuta 2015

Sadepisaroita - valmis vauvanpeitto

Sain kuin sainkin tänään kuvattua sinisen pikkupeiton ulkona päiväsaikaan. Varmuuden vuoks otin kuvat ennen kanttausta, jos vaikka kanttausprojekti olis venähtäny iltaan. Tässä ensin ilman kantteja. Tikkauskuvio onnistu tosi hyvin näyttämään veden pinnalla väreileviltä renkailta. Tästä tais heti tulla yks mun lempparikuvioista.


Tässä takaapäin ilman kanttia. Ei tää kuvauskeli nyt ihan hirveen valosa ollu, mutta ihan oikeesti otin kuvan vähän puolen päivän jälkeen...


Tässä vielä neljän aikaan iltapäivällä otettu kuva. Peitto ryhdikkäästi tummissa raameissa.


Ja sama vielä takaa raameissa.


Peiton koko on jälleen omien lasten kanssa hyväksi havaittu, vaunukoppaan ja turvakaukaloon sopiva, noin 70 x 80 cm. Tikkaus kesti 1,5 h, kun sain kerrankin tehdä sen yhteen pötköön ilman tahmakäsihäiriöitä. Tämäkin peitto matkannee kesän näyttelyyn ennen loppusijoitustaan johonkin lahjoituksena. Tämä jopa sopii pariin näyttelykategoriaan, toisin kun osa muista töistäni, jotka silti laitan näytille... 

6 kommenttia:

 1. On kyllä kiva peitto ja kanttaus on piste iin päälle:) Tikkaus on hyvin onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Kiva peitto ja hienot tikkaukset! Nimilappu vielä taustalle kun nimi tuntuu olevan valmiina. Hyvin komppaa kantti peittoasi!

  VastaaPoista
 3. Hiano tuli! Toi kiemuratikkaus on upeeta!

  VastaaPoista
 4. Upeat tikkaukset! Ja tuo blokki-idea on loistava, neljään osaan leikattuja halki-poikki-pinoon -blokkeja olen nähnyt, mutta näyttää toimivan toisillakin jaoilla.

  VastaaPoista
 5. Jopa on hienot tikkaukset!!! Muutenkin tyylikäs peitto.

  VastaaPoista