perjantai 9. marraskuuta 2012

Vapaailta

Eilen oli eka vapaailta kotona piiiitkään aikaan. Pikkusolu meni Mr. solun kanssa perhetuvalle isä ja lapsi-iltaan. Heti oli sellanen fiilis, että jes mitähän kaikkea sitä tekis. Sitten kun mietti vähän tarkemmin niin aikaa oli 1,5 h... Ei sitten tullut alotettua mitään enempää aikaa vievää, kuten maalausta. Tuli käytyä rauhassa huussissa (ihan kivaa "ajanvietettä" vaihteeks), katsottua vähän telkkaria (se oli ennen mun harrastus, mutta en oo kattonu mitään tv ohjelmaa pitkään aikaan kun telkkua ei oo olkkarissa) ja kaivettua esiin jostain keväästä asti vuoroaan odottanut ikuisuusprojekti. 1,5 h meni ihan liian äkkiä.

Siitä ikuisuusprojektista... Vähän pikkusolun syntymän jälkeen tuli tarve alottaa kapioiden teko... Pohjana tässä tulevassa pöytäliinassa on aivosolun äidin äidin jäämistöstä pelastamani valkoinen paksu puuvillalakana, jossa on toisessa päässä pitsikoriste. Itse suunnittelin kukkakedon, joka on piirretty lakanan ympäri ja keskelle myös 2 kaistaletta. Ompelua siis riittää vielä pitkäksi aikaa. Olen tehnyt itselleni muutaman ison juhlaliinan (ja pelastanut kohtalaisen kasan kahvitahraisia edellisten sukupolvien tekeleitä) ja ajattelin, että tästä sitten perintöä eteenpäin. Oli kyllä tosi hienoa saattaa tätäkin projektia taas eteenpäin. Taitaa jäädä hetkeksi taas esille, että voi aina sopivan hetken tullen ommella muutaman piston.


Tänään olikin siivouspäivä. Se kyllä jatkuu vielä huomennakin, kun en jaksanut kaikkea tänään tehdä. Tänään siis pitää jotenkin toipua, että huomennakin on vielä iskussa. Mässyn mässyn sipsejä siis...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti