lauantai 3. marraskuuta 2012

Uusi kuu, uusi aluevaltaus

Aivosolu on aloittanut uuden harrastuksen. Tai en tiedä kuinka uusi se on, mutta ostin vesivärit. Kaikki lähti siitä, että kävin läpi pikkusolun ristiäiskuvia. Itse en ollut kameran kanssa liikkellä kyseisessä tapahtumassa (sitä virhettä ei tule enää tapahtumaan). Muiden kameroista saaduissa kuvissa on kaikissa jotain pientä vikaa. Kuva on epätarkka, lapselta puuttuu päälaki tms. Mietin sitten, että voisiko kuvasta maalata taulun. Josko epätarkkuuksia voisi "korjata".

Aivosolusta on lapsuudessa maalattu vesivärityö. Sen maalasi silloinen naapurimme, joka on muutenkin maalannut paljon kaikenlaista. Käväisin kysymässä, josko hän edelleen maalaa, mutta ilmeisesti vanhuus ei ole tullut yksin ja värierottelukyky on kadonnut. Ei siis sieltä apuja. Aivosolulle tyypilliseen tyyliin, ei muuta kuin härkää sarvista ja vesivärikauppaan. Blogihiljaisuudelle on siis maalauksellinen syy. Tässä ihan brand spanking new välineet. Olisin halunnut paksumpaa paperia, mutta tämä oli paksuinta, mitä kirjakaupassa oli tarjolla.


Tässä vertailuksi ennen ja jälkeen kuvat. Maalauspaperi on A3 kokoa, joten itse maalaus on about A4. Joskus vannoin, että en laita pikkusolusta kuvia nettiin, mutta menköön tämän kerran. Koitan pitää paremmin päätöksestäni kiinni tulevaisuudessa. Kehyksiä pitäis sitten ruveta hommaamaan...


Omasta mielestä maalaus onnistui tosi hyvin. En tiedä voinko enää maalata mitään lisää... Oliko tämä pelkkää säkää ja tästä eteenpäin tämä juttu on pelkkää alamäkeä? No, ehkä tässäkin vielä kehittyy. Vaikkakin aikaavievää hommaa tämäkin on. Saa nähdä miten ehtii tehdä.

Mitä mieltä lukijat: kehtaako ripustaa oman kodin seinälle?

4 kommenttia:

  1. Tottakai kehtaa! Toihan on hieno, oot taitava. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maija kommenteista. Joko olet ainoa lukijani, tai muut eivät jaksa/pysty/osaa kommentoida... Mutta kiva tietää, että kaikki lukijat eivät ole robotteja.

    VastaaPoista
  3. Hyvin laiskoja olivat aluks mullakin. Pari serkkua tais joskus jotain kommentoida...

    VastaaPoista