keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Naisteniltaa ja askartelua

Pari edellistä iltaa on mennyt tiiviisti kunnan perhetuvalla niin, ettei ole enää ehtinyt bloggaamaankaan. Maanantaina oli tämän syksyn naistenilta. Pikkusolu jäi Mr. solun kanssa viettämään koti-iltaa kun aivosolu lähti matkaan suklaakakun ja pesuvadin kera.


Suklaajuustokakku. Ohje on about tää http://www.valio.fi/reseptit/amerikkalainen-suklaa-juustokakku/ ilman niitä pähkinöitä. NAM!

Ilta oli mitä mainioin ja pikkusolukin oli jo nukkumassa kun pääsin kotiin. Iltaan kuului mässäilyä ja jalkahoitoa, sekä parempaa tutustumista muihin tuvalla kävijöihin. Ei oltu kenenkään äitejä vaan ihan itsejämme.

Tiistai illalla olikin sitten aivosolun aika astua puikkoihin. Perhetuvan iltatuvalla askarreltiin sytykeruusuja. Tupalaiset olivat kiitettävästi lahjoittaneet munakennoja ja kaameita kynttilöitä. Melkein kaikki aikuiset taisi vääntää ainakin muutaman ruusun ja tuntui, että ainakin idea otettiin hyvin vastaan. Moni sanoi, että uskaltaa nyt kokeilla kotonakin. Kokonaisuutena ilta oli suuri menestys, omalta osalta kyllä parannettavaa jäi ensikertaa varten.

Nyt ehkä ehtisi taas omia projekteja edistää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti