tiistai 2. lokakuuta 2012

Housuja

Kävin viime viikonloppuna vaatekutsuilla. En tiedä olenko pihi vai muuten vaan hieman outo, mutta mun mielestä 25 e bodystä ei ole edullista. Lähdin kutsuilta tyhjin käsin... Silti tuli sellanen olo, että pikkusolulle olis voinu jotain kivaa vaatetta hankkia. Siitä kimpaantuneena päätin siis tehdä housuja. Aivosolun askarteluinto puski päälle taas sunnuntaina illalla (=yhtään mikään kauppa ei ole auki), joten ompelukset piti suorittaa olemassaolevia materiaaleja käyttäen. Violetit housut tuli vaippoja varten joskus ostetusta joustofroteesta. Halusin tehdä vähän lökömmät mallit, kun yleensä pikkusolulla on jalassa jotain tiukempaa trikoota. Muistelin, että väriopin mukaan violetin vastaväri on keltainen. Keltaiset resorit puntteihin siis. Jälkeenpäin tuli mieleen, että voisi niitä housuja jotenkin koristellakin. 

Olis taas pitäny ajatella ennen suurinta ompeluinnostusta niin olis päässy helpommalla. Mutta kuten niin monesti aikaisemminkin, suunnittelu on hanurista ja vaikeuksien kautta voittoon. Pienet keltaiset perhoset löysivät tiensä housujen koristeeksi. En ole hetkeen mitään aplikoinut, joten jälki on vähän sen näköistä. Onneksi pikkusolu ei vielä saa päättää mitä päälle puetaan. Housut on vielä vähän isot, joten hetki pitää odotella. Saattaa olla, että resoreihinkin pitää vielä ujuttaa kuminauhat, kun jäi vähän löysäksi, vaikka ei taaskaan pitänyt.

Punaiset ja mustat pitkikset (tai miksi ikinä halutaankaan kutsua) oli jo aikaisemmin aloitettuja projekteja, mutta nyt vihdoin sain punnerrettua nekin valmiiksi. Molemmat on tehty aikuisten pitkähihaisten paitojen hihoista. Nekin vielä vähän isot, mutta onneksi pikkusolulla on menossa massakausi.


Iltapalaksi lapsuuden herkkua, suklaakakkua. Jostain syystä päällysteestä tuli tällä kertaa todella löysää (ehdottomasti harjoituksen puutetta, pitänee tehdä pian uudestaan), mutta saa sitä lapioitua tuolta reunoiltakin. Tätä kuuluu syödä kermavaahdon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti