keskiviikko 10. lokakuuta 2012

'Tis the season

Hohhoijaa. Olipa taas päivä. Jälleen kerran kun pikkusolun rutiinista poikettiin niin koko päivä nautittiin mieltä ylentävästä kitinästä. Hapottavaa. Olen jo alkanut miettiä, että onko se ihmisten tapaaminen sen arvoista. Illalla on aivan kuittipuhkipoikki. No, mutta mitä syvempi suo, sitä enemmän neulotaan. Tai jotain.

Viimeaikoina illat ovat kuluneet niin monen syksyn malliin puikkoja kilistellessä. Tällä kertaa ei ole tullut sukkia, vaan palloja. Viime joulunahan oli se norjalaisten homojen joulupallovillitys. Itse osallistuin myös villitykseen, tosin omin ohjein ja kuvioin. Tänä vuonna näyttää sama jatkuvan. Neulepallot on siitä kivoja, että niitä voi käyttää monenlaiseen koristeluun. Puuhun, oveen, kranssiin, kukkaistutukseen, lahjaksi sellaisenaan... Omassa ovessa koreili kolme viime joulun aikaan, kun kaikki muut suorastaan vietiin käsistä. Saa nähdä onko menekki tänä vuonna samanlainen, vai jääkö tällä kertaa kassillinen palloja ihan omaan käyttöön. Joka tapauksessa ajattelin tänä vuonna valmistautua vähän aikaisemmin kuin viimevuonna. Tosin viimevuonna oli vielä aikaa neuloa päivät pitkät vatsa pystyssä odotellen pikkusolua syntyväksi. Nyt on enää pari tuntia tehokasta työaikaa iltaisin...Sydämiä on helppo tehdä ja ne luovat jotenkin lämmintä tunnelmaa. Pitää sitä toki muutakin kokeilla, tänä vuonna uusi kuvio on enkeli. Seuraavaksi aion kokeilla saanko pallon kylkeen piparin. Laitan kuvan sitten jos saan. 

Pehmeiden pallojen lisäksi värkkäilin taas niitä sytykeruusuja. Useampi kymmenen odottaa nyt kastetta.  Pitää vähän kysellä josko tuttavilta löytyisi niitä kaameita kynttilöitä. Voi kyllä olla, että nyt joutuu ihan menemään varta vasten ostoksille. Onneksi nyt alkaa olla jo sen verran pimeä iltaisin, että ehkä tuleekin poltettua niitä kynttilöitä. Voi sitten jämät laittaa hyötykäyttöön. Huomenna toivottavasti päästään taas kiinni normaaliin päivärytmiin. Saattaa kyllä olla että ei, koska Mr. solu on loppuviikon lomalla, eli kotona. Ehkä pääsen jopa yksin käymään kangaskaupassa katsomassa onko tullut mitään ihanaa uutta. Joka tapauksessa ajattelin, että kurvataan aamulla perhetuvalle koko konkkaronkka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti