torstai 11. lokakuuta 2012

Pipariksiko meni?

Sainhan minä sen piparin siihen pallon kylkeen. Näyttää kyllä vähän palaneelta piparilta, kun tuo ruskea oli noin tummaa. Pitänee koittaa vähän tuunata mallia... Tai ehkä pipari pallossa ei vaan ole hyvä ajatus.


Ehdin myös kangaskauppaan ja kirjastoon tänään, mutta ei ollut mitään hienoa tarjolla. Tai ei ainakaan sellaista mikä olisi tarttunut matkaan. Sain myös vaihteeksi taas dippailtua lisää sytykeruusuja. Vihreistä piti tulla vaaleampia, kun kastoin ne valkoiseen steariiniin. Vihreä kennopohja olikin vaan niiiiiin ärtsyn väristä, että näkyy vain läpi. Mut ei se haittaa, toimii ne noinkin. Punaisista tulikin tällä kertaa melko ällön punaisia. Kai tuota vaaleanpunaiseksi pitää nimittää, mutta jotenkin vähän liian makean näköinen. En kyllä tiedä onko se huono asia, että nämä näyttävät karkeilta...Yksi asia, mikä aivosolua ei todellakaan stimuloi, on ruuanlaitto. En siis laske suklaaleivonnaisia ruuanlaitoksi.  Mr. Solukaan ei tykkää kokkailla, joten yleensä se nakki napsahtaa kuitenkin lopulta minulle. Homma ei ole edes osaamisesta kiinni, ainakin omasta mielestä teen ihan syötävää ruokaa. Ei vaan jaksa makarooni-jauhelihakastike kiinnostaa, eikä sitten kiinnosta kyllä parempaankaan panostaa. Ei vaan ole minun juttu. Pesen mieluummin pyykkiä, siitä tykkään kyllä. Onneksi tänään pikkusolu oli mummin ja vaarin huomassa, ja päästiin Mr. solun kanssa ihan kaksistaan ravintolaan syömään. Vedettiin jälkkäriä myöden itsemme ihan pyörintäkuntoon. Hyvää pihviä oli, nam nam nam. 

Olipas tänään touhukas päivä. Jos huomenna olis sitten sellainen älä tee mitään -päivä? Taitaa pikkusolu pitää huolen, että ei ole.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti