torstai 25. lokakuuta 2012

Talven varalle

Tänään herättiin kylmään aamuun. Vaihteeksi piti heti aamusta lähteä autoilemaan, ja onneksi olin varannut vähän aikaa jäiden siivoamiseen. Kohta saa auto muuttaa talliin, ei tota monena aamuna jaksa jäästä kuoria. Piti pikkusolullekin kaivaa oikein talvipipo ja hanskat. Haalarit ja töppöset onkin jo ollu esillä ja käytössä.

Illalla aivosolun valtasi taas "mä tästä ihan vaan nopeesti ompelen jotain" moodi. Tuli sitten mieleen, että miksi kypärämyssyn pitäisi olla tylsä yksivärinen. Ei muuta kun pikakaavoitus ja heti vaan ompelemaan. Hyvä etten saumurilla leikannut palasia kankaasta... En tiiä näiden pikatöiden onnistumisprosenttia, mutta seuraavan voi sitten aina tehdä paremmaksi.


Tadaa, tässä se pikatuotos on. Pilvikypärämyssy. Omasta paidasta jäi juuri sopivan kokoisia jämäkangaspaloja. Mallin tehtävää toimittaa erinomaisesti pilatespallo. Tästä tuli juuri nyt sopivan kokoinen, eli seuraavaa pitää varmaan vähän suurentaa. Pitää muutenkin vähän muokata kaavaa, mutta tähän väliin tämä on just sopiva.

Eilen illalla koitin saada valmiiksi osaa keskeneräisistä projekteista. Muutaman kortin sain väkerrettyä ja taas tuli paperista taiteltua ihan uuttakin projektia. Jossain tuli vastaa niitä sellaisia korinpohjapunonnalla tehtyjä sydämiä. Niitä joskus pienenä kerhossa ja koulussa väännettiin. Nostalgiaa... piti sitten heti pari tehdä.Yläkuvassa tämän talven joulukorttimallistoa. Kaikissa on irrotettava koriste. Noita kuviolävistäjiä kävin joskus hakemassa lidlistä kun oli tarjouksessa. Ei niillä silloin vielä käyttöä ollut, mutta nyt on ollut sitäkin ahkerammassa käytössä. Paketissa oli 9 tai 10 kuviolävistäjää ihan edulliseen pakettihintaan, muistaakseni 15 e. 

Alakuvassa on kranssiprojektiin liittyvää kamaa. Toin sisälle käpyjä kuivumaan, kun ulkona oli niin kosteaa etteivät olleet avautuneet yhtään. Nyt suurin osa on jo kauniisti auki. Käpyjen seassa niitä paperisydämiä. Osaa kävyistä varmaan maalaan, jos sattuu sopivaa spraymaalia jostain nurkista löytymään. Kohta pitäis alkaa varmaan oikeesti tekeen niitä kransseja, kun on jo vaikka mitä koristusta. Mutta hyvin suunniteltu on edelleen tekemättä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti