maanantai 7. lokakuuta 2013

Makeutetut virkkaukset

Virkkailin taas muutaman enkelin. Samaa tyyliä kuin ennen edellistäkin joulua. Valkosta virkkauslankaa muuten, paitsi yhteen enkeliin lisäsin ohutta hopeanväristä lankaa mukaan. Se enkeli on tossa etummaisena ja se näyttää kyllä aika harmaalta. Uitin nää kaverit taas sokeriliuoksessa ja nyt ne roikkuu kuivumassa. Viimeks meni aika kauan ennen kun kovettu. Huomenna tai ylihuomenna pääsee vielä kääntään siipiä ja hametta oikeeseen asentoon, kun ne on vähän kohmeiset. Päät tein taas puuhelmistä ja kädet ja sädekehät piipunrassista.


Eipä tässä sen kummempaa oo ehtinyt tehdä. Pikkusolun nukkumaanmenon kanssa taistellaan edelleen. Eilen se meni taas nukkuun vasta pitkälti mun jälkeen. Nytkin se koputtelee seinää tuola luolassaan. Kai sille pitää laittaa päikkärikielto tai jotain, ei näistä illoista tuu enää mitään. Se vaikuttaa väsyneeltä kun sen vie sänkyyn, mut ei se sit kai oo... En tiiä mitä tekis. Ei jaksais montaa tuntia illassa käydä kaatamassa sitä sänkyyn vähän väliä. Jos on kokemusta niin jakakaa. Pitääkö suosiolla vaan laittaa tosi paljon myöhemmin nukkuun? Kaikkihan alko siitä tutin pois jättämisestä joku 3 viikkoo sitten. Sen kanssa meni aina nukkuun ihan heti. En kyllä ajatellu tuttia enää takas antaa... Saa nähdä mitä sit taas käy kun jään töistä pois. Jos ei tarttis äitille esiintyä niin kovasti iltasin. Vaikka päivällä en kyllä nyt saa edes koskea...

2 kommenttia:

  1. Kokeile onnistuisiko nukahtaminen paremmin, jos annat pikkusolun touhuta iltaisin hieman pidempään. Josko sitten olisi väsyneempi sänkyyn mennessä. Tämä taktiikka toimii meillä suhteellisen hyvin.
    T: serkkutyttö Sääksjärveltä

    VastaaPoista
  2. Joo, kai sitä nukkumaanmenoa pitää vähän venyttää. Itseä vaan kun alkaa jo väsyttää niin kovin aikasin nykyään...

    VastaaPoista