keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pientä lämmikettä

Nyt taas neulotuttaa kun on syksy. Piti sitten tehdä pikkukakkoselle varastoon vähän lämmikettä. Tumput on ihan vaan joustinneuleputkilot. Ne oli ihan riittävät alkuun ainakin pikkusolulla. Nyt tein vielä pidemmät kun aikasemmat niin varmasti pysyy kyydissä. Pienet oranssiraidalliset sukat tein jo ajat sitten. Ehkä pitää tehdä vielä toisetkin.


Myssy ja lapaset tullaputkahti neulontakoneesta. Raikasta kevään vihreää. Muuten täälä ollaankin sitten räkätaudissa koko poppoo. Pikkusolulla ehkä alkaa mennä jo ohi. Sitä on taas alkanu ruoka ja itsesyöminen kiinnostaa. Taitaa olla kasvupyrähdyskin taas tulossa. Mahtaakohan toppahaalarit mahtua edes lumiin asti... Uudet villasukat pitäis kai sillekin neuloa... Mun pari kaveria väittelee tässä ihan peräkkäin. Pitää mennä niille värkkäilemään jotain muistoa. En malta olla tekemättä jotain pientä.

7 kommenttia:

 1. Ihana myssy ja tumput! Nyt ko mainittit tosta kasvupyrähdyksestä, niin en voi olla kysymättä, että minkä kokonen Pikkusolu on? Meijän ko tarttee lähtee Koon kans Taysiin tutkimuksiin ko se on kasvanu edelleen liikaa.

  VastaaPoista
 2. Pikkusolu oli viime neuvolassa (siitä on siis jo aikaa) tasan keskikäyrillä painon ja pituuden suhteen. Siitä on varmasti tullu lisää, ainakin jalan kokoo. Kenkä taitaa olla nyt 23, paino ehkä vähän vaille 13 kiloo ja reiman 80 cm toppahaalari mahtuu vielä päälle (toki pituus oli jo yli 80 cm viimemittauksessa). Tosi harmi jos joutuu ylimäärästä seurantaa käymään. Useinhan ei oo mitään vikaa, vaihtelu vaan on niin suurta. Joko Koo sit on metrin pitkä?

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tais lipsahtaa nimet. Mut no, nytpä tiiät. :-D

   Poista
 4. Joo, lipsahti :) Poistin sen kommentin, niin ei jää näkyviin kaikille. Toisen olin veikannukin oikein :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Uteliaisuuttani kysyn, että kumman arvasit ja miten?

  VastaaPoista
 6. Koon arvasin sen synttärikakusta, vaikka oli sumennettu. Ehkä keksin vaan yhden sopivan pitusen nimen...

  VastaaPoista