lauantai 16. marraskuuta 2013

Käsityömessuilla

Eilen oli vihdoin messupäivä. Edelleen ihan yksikössä liikun, joskin noin kolme kertaa on melkein jo lähdetty synnärille. Sama kun viimeks, turha toivo sit kuitenkin... Ajattelin, että käsityömessuille ois hyvä mennä perjantaina aamulla. Sillon vois olla vähiten väkeä, kun ihmiset on töissä jne. Ja marjat! Aivan älyttömästi väkeä heti aamusta, parkkipaikat ihan täynnä (onneks sain kyydin) ja lippuakin joutu jonottaan. En tiedä miten viime vuonna selvittiin niin helpolla. Ehkä se aikasempi lauantaiaamu on sittenkin parempi... No, sisälle päästiin ja onneks mahduttiin sekaan.

Suurimman pettymyksen tuotti deli alue. Oltiin kaverin kanssa aivan menossa syömään munkkia ja muffinssia, mutta sielä olikin taas ne perus tyrnimehut ja kalasäilykkeet. Oli siä jotain munkkejakin jossain, mutta kokonaisuudessa se osasto petti kyllä rankasti odotukset. Muuten oli aika samanlaista kun viimevuonna. En ookkaan muuten noilla messuilla käyny pitkään aikaan, eli kokemusta vain kaksista peräkkäisistä. Tosi kivoja lasikoristeita oli muutamassa paikassa, mutta en nyt raaskinu niitä ostaa. En törmännyt kun yhteen pellavakudonnaisia esittelevään ständiin, ja nekään ei oikein sit lopulta puhutellu. Paras paikka oli sellanen ständi kun konstikas(.fi). Sieltä ostin pikkusolulle pari puista lelua. Näytti tosi kivoilta ja sellasilta, että niillä vois itekin leikkiä. Kuvia ei nyt oo tähän hätään, kun kamera taas pakattiin toissa yönä sairaalakassiin enkä oo sitä sieltä jaksanu hakea. Ehkä esittelen ostokset myöhemmin. Muuten mukaan tarttukin sitten ainoastaan yksi enkeli ja yksi piparimuotti.

Noita enkelikoristeita ois ollu kyllä tarjolla vaikka kuinka paljon. Päätin kuitenkin, että ehkä yks per vuosi riittää... Jää sitten jotain vielä ens vuodellekin. Lankaakaan en jaksanu hamstrata. Novitan osaston kävin taas mielenkiinnosta kurkkaamassa. Sielä oli aivan pipona väkeä hakemassa lankaa. Ei ne ollu taas edes kovin hyviä tarjouksia. Marketin alesta saa usein halvemmalla. Ja myös se varastointitilan vähyys taas paino mieltä, joten vanhoja lankoja tässä tuhoillaan uusien alta pois. Jotain oksakoristeita kattelin vähän sillä silmällä, mutta nekin jäänee vielä hautumaan. Taitaa oksat olla aika rapsakoita tähän aikaan vuodesta... Muuten on taas vaikea sanoa tuliko kovasti inspiraatiota. Sen näkee sitten myöhemmin kun saa sulateltua kaiken näkemänsä. En tiedä tuliko messuilta vai mistä iski kiinni, mutta tänään on kyllä ollu varsinainen neulontavimma päällä. Nyt tulee isompaa sukkaa oikein urakalla. Saa nähdä kauanko neulontavimma kestää. Messuilla jaksoin pari tuntia pyöriä ja kävelykin oli kohtalaisen kivutonta. Sen verran vei voimia kuitenkin, että en jaksanu enää illalla kirjotella. Varsinkin kun edellinen yö meni puoliks valvoessa. Ens vuonna sit messuille ehkä taas uudestaan.

Huomenna pitäis mennä yhdistettyihin tupareihin ja valmistujaisiin. Pitää vielä viimeistellä ne pyyheklipsut ja varmaan joku kortti värkkäillä. Onneks kekkerit on vasta iltapäivällä niin aamullakin jotain vielä ehtii. Kuvia siis ehkä taas ensi kerralla...

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Juu hyvä mainita, muuten joku voi ihmetellä mitä mää oikein oon kirjotellu ku sää oot ne poistanu. :-D
  Laitoin sähköpostia. :-)

  VastaaPoista