lauantai 9. marraskuuta 2013

Taikataikina, osa 3

Tämä meikäläisen taikataikinaprojekti vaan venyy ja paukkuu. Nyt ollaan tässä vaiheessa. Tässä on nyt kakkostaikinasta tehtyjä kukkasia ja enkeleitä. Ton enkelimuotin ostin tätä projektia varten, mutta tulee siitä ihan kivan näkösiä pipareitakin kohta.


Projekti on totaalisesti vallannut meidän puuhellan päälisen. Levittelin tavarat siihen, kun ajattelin, että siinä voi sit aina välillä käydä edistämässä hommaa sulkeutumatta koko maailman ulkopuolelle. Joo... Oon mä joskus ehtinykin. Osa paloista sai tänään viimeisen (toivottavasti) maalikerroksen, osa on vielä kokonaan ilman. Katotaan nyt tarviiko kaikkia edes maalata. Maalaamisessa on se haaste, että maali kuivuu aika nopeasti. Se tarkottaa sitä, että se myös kökkööntyy siveltimeen aika nopeasti. Sen takia oon tehny hommaa aina välillä pienissä osissa niin saa siveltimenkin pestyä kököttömäksi vähän väliä. Huomenna saattaisi olla taas hetki omaa aikaa, joten voi olla, että käytän sen tämän homman edistämiseen. Pitäis kyllä saada jo pois päiviltä tämä ja hella siistiksi. Olis muutakin käyttöä sille.

Mikään projektihan ei ole projekti ilman sivuprojektia. Toki, taitaa meikäläinen harrastaa oikeastaan pelkkiä sivuprojekteja... Koskaan ei voi olla varastossa liikaa pieniä sukkia, joten alotin taas tekemään paria. Samalla tarkotuksena raivata tilaa lankalaariin, koska oon taas hamstrannu lisää. Mun kamera näköjään toistaa huonosti noita turkoosin sävyjä (esim. se uudelleenpäällystetty äp haalari näytti kuvissa aivan siniseltä). Tämä lanka on oikeasti petroolin värinen, siis tumma turkoosi kai suomeksi. Sopivaa unisex kamaa.


Tänään käytiin isänpäivälounaalla. Oli taas perheen liikkeelle saaminen aamulla sellasta käsien heiluttelua, että unohdin ottaa kuvan korteista. Tein isälleni isänpäiväkortin ja äidilleni synttärikortin. Ei mitään kovin ihmeellistä. Taidepläjäyksenä pikkusolun käsi painettuna sormiväreillä. Tuli samalla pikkusolun onnittelut mummille ja vaarille...

1 kommentti:

  1. Juu noi kamerat toistaa välillä ihan oudosti värit. Mun kameralla kirkas pinkki on ongelma, näyttää ihan violetilta. Onneks aika harvoin kuvaan sitä väriä. Kesäkukissa on sitä paljon, se on sitten taas ens kesän ongelma.
    Ihanat sukat!

    VastaaPoista