lauantai 5. heinäkuuta 2014

Melkein vapaata

Pikkusolu lähti tänään aamulla Mr. solun kanssa kesälomamatkalle. Ne meni junalla ja on yötä hotellissa. Huomenna iltapäivällä haen ne sit asemalta taas kotiin. Mulla on siis ollu melkein vapaapäivä. Vähän on helppoa vaan yhden lapsen kans! Tai olishan se, jos se ois nukkunu päikkärit. En tiiä miks universumi juuri tänään pisti tänne meidän asuinalueelle jonkun ihme p***urallin pystyyn. Kaahailua, tööttäilyä, rekkaa, äänekästä mopoa, moottorisahaa, ruohonleikkuria... varmaan kaikki päristimet mitä maa päällänsä kantaa oli täällä tänään pärisemässä. Pikkukakkosen päikkäreistä ei siis tullu etupihalla mitään. Kärräsin sen sit takapihalle, mut naapurin muksut oli taas ulkona riehumassa ja huutamassa. Ojasta allikkoon. Tunnin huudon jälkeen sain pikkukakkosen hetkeks nukkuun, mutta 45 min myöhemmin se heräs taas eikä suostunu enää nukkuun. Se nukku illalla pienet päikkärit ja taas heräs naapureiden huutoon. Pikkusen oli kärttynen ilta (=suoraa huutoa muuten paitsi liikkuvassa sylissä), mutta äskön tipahti sänkyyn kun märkä rätti. Nyt alkaa siis mun vapaailta.

Päivällä ehdin viimeistellä ainoastaan yhden onnittelukortin. Kaveri sai kaksoset, joten piti taas jotain vauvapakettia haalia kasaan. Kävin myös kahdessa kangaskaupassa tänään.

Korttiin virkkasin pari perhosta. Ne on samallai tehty, kun virkatun enkelin siivet. Ompelin ompelukoneella ne keskeltä kiinni. Siivet jäi hienosti levelleen. Ne näytti vähän orvoilta kaksistaan, joten tein molemmille kukkaset. Pakettiin pääty perinteisesti villasukat (jotka varmaan on ihan sopivat syksyllä, kun tytöt oli niin pienet vielä nyt) ja kävin vielä hakemassa marimekon poistomyymälästä ruokalaput. Samanlaista mutta silti erilaista. Isosiskolle lähtee sit vielä muumikassi ja -essu, ettei vaan pieniä lahjota.Tässä taas pukkaa seuraavaa ompeluprojektia. Pandoran lipas on avattu, tästä ei ole paluuta. Tämä taitaa olla joululahjaprojekti, mutta katsotaan minkä joulun...


Nyt puolivapaata iltaa viettämään herkkujen parissa!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans vappaata, miäs lähti molempien kans mummolaan. Ehkä sääkin sitte vaikka ens kesänä saat nauttia ihan yksinolosta. Parempia unia tälle päivälle.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan :) Toi tissiruokinta vielä vähän haittaa vapautta, mutta eipä sitäkään enää kauaa kestä.

    VastaaPoista