keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Pyyhkeitä ja marjoja

Olin tänään poimimassa vattuja. Niitä on paikotellen ihan paljon, mutta ne on tosi pieniä. Siks niitä pitäis poimia ihan sairaasti, että sais ison tilavuuden. Sain mä muutaman pussin pakkaseen. Mustikoita ei tahdo löytyä mistään. Voi olla, että ens talvi on mansikka ja omena painotteinen. Tosin, näyttää myös siltä, että taas yhden puun omenat menee suurin osa muumioiks. Toivottavasti ei muidenkin...

Tässä vattuja. On ne vaan hyviä ja kauniita tuoreena.


Nämä pelastin ukkoskuuron alta kotipihasta. Meidän viinimarjapuskan juurella kasvaa metsämansikoita. Ei ollu räksät syöny. Ihme. Lapset tykkäs.


Sain valmiiks ensimmäisen tuparipyyhesetin. Oli vähän vaikee saada kirjonnat näkyyn kuvassa, kun on vähän huono kontrasti väreissä. Mutta tämä leveä sommitelma on pyyhkeen alalaidassa.


Ja tämä kapeampi ylhäällä. Mun piti kirjottaa näihin "käsipyyhe" ja "astiapyyhe" mutta en saanu kirjaimia tehtyä tyyliin sopivasti. En siis halunnu pistellä lankaa kankaan läpi. Nää kaikki kuviot näkyy vaan oikeella puolella. Huljuttelin pyyhkeet vielä kuumassa vedessä toivoen, että lanka kutistuis sen mitä meinaa kutistua pesussa. Ikävä, jos se alkaa myöhemmin kiristää kuviota ruttuun. Koitin kirjoa aika löysästi varmuuden vuoks... Nyt pyyhkeet on vähän ryppyset ja ne varmaan pitäis vielä silittää. Vähän kyllä arveluttaa vohvelikankaan silitys, kun siitä vähän niikun litistyy imupinta sitten. Pitäs varmaan vaan jotenkin saada höyrytettyä tai silityksen jälkeen siististi "pörhistettyä" kangas. Toki, kai on parempi laittaa ne siistinä pakettiin, kyllä ne siitä käytössä pörhistyy...


En tiiä mistä keräsin jonkun vatsataudin, mutta tällä hetkellä varpusparvi on aika lievä ilmaus. (En oo ollu Tampereella uimarannalla...) Toivottavasti menee ohi yhtä nopeesti kun tulikin, on meinaan vähän ikävää jos näin kuumalla ei nesteet imedy yhtään. Menenkin siis tästä kiireen vilkkaa takaisin vaakatasoon potemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti