keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Suoraommelta

Olen ehtinyt vähän ommella. Ja purkaa aika paljonkin, ja sitten taas ommella. Suoraommelta aina pieni pätkä sillon tällön. Tälläistä oon saanu aikaan. Miten se onkin niin vaikeeta laittaa noi rivit oikeeseen järjestykseen ompelemalla. Varmaan parin pikkupeiton verran jouduin purkamaan omia kömmähdyksiäni.

Tässä on pikkusolun maja/peuhupeiton tilkkupinta. Väreiksi valikoitui nyt sitten violetti, vihreä ja keltainen. 


Satuin taas tuttuun tyyliin vetään kangashankinnan aivan överiksi, joten palasia jäi vielä useampaan pikkupeittoon. En halua näitä erityisemmin säästellä, ostan/etsin uutta kangasta sitten taas seuraavaan projektiin. Tää violetti peitto on aika tumma. Mulla taitaa olla jossain virkattu violetti perhonen. Taidan iskeä sen vielä kiinni tähän. Tähän vois myös laittaa vähän virkattua pitsiä koristeeks, mutta katotaan mihin päädyn.


Sininen pikkupeitto.


Kelta-vihreä pikkupeitto. Tää on ehkä mun lemppari. Kovin aurinkoinen ainakin, sopii näihin päiviin. Vähän tuli paljon varjoja näin illalla kuvatessa.


Ja vielä oranssi-keltainen pikkupeitto. Nyt pitäis kaikkiin peittoihin - isoihin ja pieniin - keksiä täytteet ja taustakankaat. Sitten alkaiskin se homman juju - tikkaus. Siitä onkin sit kovat odotukset. Ajattelin panostaa siihen enemmän kun itse tilkkupinnan monimutkasuuteen. Voi olla, että kuvitelmat ei taas vastaa taitoja, mutta eiköhän jotain saada tehtyä. Enkä oo vielä kyllä varma siitäkään, että sopiiko se kasarin vapaatikkausjalka tohon uuteen koneeseen. Voi siis tulla viivästyksiä matkaan. Täytteeks ajattelin laittaa vanhoja päiväpeittoja, kun niitä sattuu olemaan vino pino lojumassa tarpeettomana. Taustakankaaks on katottuna pari vanhaa lakanaa, mutta voi olla, että jotain pitää vielä haalia. Katotaan taas koska näitä ehtii edistää. Nyt piti vaan äkkiä saada ne kaikki palaset pois pyörimästä lattialta.


Kasvimaallakin tapasin yllätyksen tässä yks päivä. Mun maississa on tähkä! Vähän hienoo!


Tänään illalla huomasin, että iirikset kukkii. Mun pitäis merkata pikkukakkosellekin pöytäliina (heti kun pikkusolun liinan sais tehtyä...) ja tämä kukka vois olla varteenotettava ja miehinen vaihtoehto.Tiinateille kiitos postista ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti ruusuprojekti pääsee tässä piakkoin vauhtiin. Kun nyt saisi näitä vanhoja vähän pois pyörimästä...

2 kommenttia: