lauantai 19. heinäkuuta 2014

Voi kuinka kaunista!

Tänään kävin äitin kukkapenkissä kuvaamassa. Ihan mahtavan mallisia ruusuja. Otin vähän inspiraatiokuvia seuraavaa (tai tulevaa) projektia varten.
Tää vaalea oranssi ois mahtava väri siihen projektiin, mutta todennakösesti kangaskauppa taas tuhoaa mun suunnitelmat.Nää on mun omasta puutarhasta. On ne vaan kauniita. Onneks istutin lisää ruusuja omallekin pihalle. Toinen kevään istutuksista kukkii kohta, siinä on jo paljon nuppuja. Kuvaan nekin kukat sitten kun aukeavat.Omenia tulee ihan sairaan paljon.


Tämän hetken satoa. Nää olikin piilossa. Ihan kypsiäkin jo. Huomenna mennään pikkusolun kanssa ne hakemaan parempiin suihin.


Herneiden makuunkin jo päästiin tänään. Niiden määrällä ei paljon juhlita, kun ainoastaan 3 istutettua hernettä iti keväällä. Mutta saadaanpahan edes maistiaisia.


Mun mielestä nää pavun kukat on tosi kauniita. Ja niitä onkin sitten paljon. Kohta on papuja taas joka ruuassa piilossa ja vähemmän piilossa. Reseptejä kehiin vaan jos tiiätte hyviä.


Kehäkukatkin on alkanu kukkia. Tässä super kerrottu malli.


Tässä vähän yksinkertasempi.


Ja tässä Maijalle todellinen retrokukka, ole hyvä. Tulit heti mieleen kun näin tän maalla.


Meidän naapurissa asuukin kaljaeläin, jolla on ollu ihan kauheesti asiaa siitä lähtien kun raja-aita kaadettiin. Onneks toi orapihlaja kasvaa nopeesti, niin se ei enää pääse oikoseen hyppeleen puskan yli meidän puoelle soitteleen ovikelloa aina kun lapset on nukkumassa. Se on sen verran huonossa hapessa, että ei varmasti jaksa kiertää tien kautta... Uutta puska-aitaa siis odotellessa. Taitaa sen puolen aidasta tulla vähän korkeempi kun toisen puolen raja-aidasta...

2 kommenttia:

  1. Kiitos retrokukasta! :-D
    Kurja semmonen naapuri. Mulla oli samanlainen mun ekan kämpän alakerrassa. Se pääsi hyvin hissillä soitteleen ovikelloo.

    VastaaPoista
  2. Harmi noita naapureita. Onneks toi meidän aita on uudelleen kasvavaa mallia...

    VastaaPoista