keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Karhukävelyllä

Työt on alkaneet ja siinähän ne päivät nyt sitten vierähtääkin. Eipä ole rakettitiedettä, mutta puolen tunnin ruokatauko on aika jees. Väänsin kuin väänsinkin vielä näyttelyyn valmiiksi tämän karhukävelyllä peiton. Ja voe kikkelis kokkelis. Onneks on tarkotettu omaan käyttöön... Taustakangas on nyt sitten väärin päin tikkauksiin nähden. Sen siitä saa kun tekee malleja joissa on ylä ja alasuunta ja käyttää myös kankaita jossa on ylä ja alasuunta...Arvakkaa alanko purkaa?


En keksinyt mitään mullistavaa tikkausta karhunkäpäliin, mutta kun valmista piti saada ja pojalle tämä on menossa niin tikkasin ötököitä. Ötökoihin luetaan tässä tapauksessa sudenkorento, perhonen, mittarimato, etana, pöriläinen ja leppäkerttu.
Tässä on nyt sitten se taustakangas väärinpäin. Oiskohan se niin, kun postimerkeissäkin ne virhelyönnit on keräilyharvinaisuuksia...


Vielä yks pikkupeitto on vaiheessa, mutta Mr. solu on joka ilta reeneissä, joten minä en pääse ompelemaan... Ei siis ehkä ehdi valmiiksi. Mutta koska se on niin pieni, niin viikonloppuna voi vielä elää toivossa. Katsotaan! Nyt pitää mennä tekemään eväitä huomiseks.

4 kommenttia:

 1. Hei, taustakangas ja tilkkupinta ei näy yhtäaikaa, joten väärinpäisyyttä ei helposti huomaa. Ja ajattele, jos peitto on sylissä ja yläreunasta kääntyy taustaa näkyviin, kuvio näkyy oikein päin. Sehän on hyvä. Tosin ymmärrän kyllä harmituksenkin.

  Kysyit traktorikankaasta. Ostin sen Menita-Outletista. Voi ihmettä, hulpio oli tallella ja löysin palan vielä siivoilun jäljiltäkin. 1329 Jolly Farm Tractors, The Henley Studio, Makower uk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jaksoit kaivaa hulpion. Mä oon halunnu käydä tuola menita outletissa jo siitä asti kun siitä bloggasit, mutta eipä reissut vie sinne päin suomea... Pitää ehkä lähteä joskus varta vasten...

   Poista
 2. Kiva peitto! Samaa mieltä Tilkunviilaajan kanssa taustakankaasta. Voi, ymmärrän niin hyvin harmistuksesi, kun et pääse ompelemaan. Itse olin aikanani samassa tilanteessa reissaavan miehen ja kolmen pienen lapsen kanssa. Mutta vaikuttaa siltä, että osaat viisaasti varastella ompeluhetkiä kaiken muun touhun lomassa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsemppauksesta. Ompelut on kyllä jääneet aika vähiin nyt työviikolla...

  VastaaPoista