sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Pehmeä varjo

Annikin runofestivaalit oli lauantaina ja vein sinne tilkkutöitä ja kirjailtuja pöytäliinoja näytille. Setistä tuli suorastaan installaatio ja se sai nimekseen "Pehmeä varjo". Mun töille oli varattu pyykkiteline ja siinä kun aikani tekeleitäni ripustelin, tulin siihen tulokseen, että siitä tulee maja. Testipäivä oli kuuma, joten majan katto antoi sopivasti varjoa. Siitä nimi. Tosin sitä edellinen nimi-idea oli pehmeä huone... Ehkä mä tarviin itelleni sellasen.

Tässä kuvaa pystytysvaiheesta. Tilkkupeitot on kaikki roikkumassa ja myös kaks liinaa.


Ajatus oli, että tästä tulee huone. Siksi työt ovat näin päin. Tänään tuuli välillä aika lujaa.


Katseenvangitsijaksi jätin kaksi pienempää peittoa oikea puoli esiintymisalueelle päin. Runopeittojen runot voi lukea (jos löytää ne) "huoneen" ulkopuolelta.


Katoksi tuli kolme pöytäliinaa. Niiden päälle heitin valkoset lakanat, koska ihan ei kuitenkaan antanu luonto myöden jättää niitä noin leveelleen keräämään siitepölyä ja viereisen pajun norkkoja.Ja taas tuulee niin, että seinät häviää.


Ulkopuolelle katto ei oikein näy.


Somisteeksi majani sai tuolin ja orvokkiruukun.


Tässä vielä lähikuva kivasta kulmasta.Herra sääherrahan tietysti sitten pisti kapuloita rattaisiin. Festarit jatkuivat ilta kymmeneen, mutta tämä maja purettiin sateen takia pois jo vähän ennen neljää. Onneks oli inside woman joka hoiti purkamisen sitten kun sade yltyi. Ehtivät nämä nyt ainakin hetken olla näytillä ja kuulemma puolen päivän aikaan oli alueella ollut kunnon kuhinaa. Nyt on sellanen olo, että taputtelen vähän itseäni selkään. Katon tekeminen oli hieno idea ja nimikin jotenkin viimehetkellä putkahti ja sopi tilanteeseen. Hyvä minä! Näyttelyura on avattu.

4 kommenttia:

 1. Hieno tilkkupeittohuone! Ja hyvä saavutus, että kuratoit ja pystytit näyttelyn yksin! Eivät kaikki kykene. Ellei sulla nyt ollut siellä vieraskirjaa, laita seuraavalla kerralla niin ihmiset voi jättää kommentteja ja ainakin näet, moniko suunnilleen kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tota vieraskirjaa en huomannutkaan laittaa. Ens kerralla pitää muistaa!

   Poista
 2. Wautsi, hieno näyttely! Täältäkin selän taputukset. Työt näyttää hyviltä.

  VastaaPoista